Dörrkatalogen

I vår webbaserade dörrkatalog har du som är proffs tillgång till vår produktinformation.  Här finns all teknisk fakta, standardkulörer, karmar, trösklar etc. Du har även möjlighet att ladda ner bl a certifikat, typgodkännanden, byggvarudeklarationer och CAD-ritningar. Och kom ihåg att vi gärna delar med oss av vårt kunnande och erfarenheter till dig som projekterar och bygger. För bästa effekt och största kostnadseffektivitet hoppas vi att du utnyttjar vår kompetens. Ju tidigare desto bättre.

 

 

Dörrkatalogen

Dörrkatalogen

I vår Dörrkatalog finns detaljerad produktfakta, drift- och skötseldokumentation, montageanvisningar, typgodkännanden, certifikat, ritningar mm.

Gå till Daloc Dörrkatalog »


daloc dorrkatalog dorrguide

Gå till Dörrguiden

Daloc Dörrkatalog Online presenterar hela vårt breda sortiment av brand-, ljud- och inbrottsklassade trä- och ståldörrar.

Genom att använda Dörrguiden kan du söka på klassningar, dörrtyp, användningsområde etc.

För varje dörr finns sedan detaljerad produktinformation, detaljfoton och ritningar. Du kan dessutom ladda hem typgodkännanden, certifikat, byggvarudeklarationer, monterings- och skötselanvisningar. Det finns även möjlighet att ladda hem ritningar.

 

Gå till Daloc Dörrkatalog Online Dörrguide för proffs»

daloc dorrkatalog sakerhetsdorrar

Gå till Säkerhetsdörrar

Under denna flik hittar du information om vårt breda sortiment av säkerhetsdörrar till lägenheter, butiker, industrier, kontor, köpcentra mm samt inbrottsklassade arkivdörrar och högsäkerhetsdörrar för t ex petrokemisk industri och skyddande anläggningar.

 

Gå till Daloc Dörrkatalog Online Säkerhetsdörrar»

 

 

 

daloc dorrkatalog tradorrar

Gå till Trädörrar

Här hittar du produktfakta om våra massiva trädörrar samt glas- och träpartier. De tillverkas i många olika utföranden och klassningar.

Från oklassat till brandklass EI 60 och till ljudreduktion 44 dB med yta i laminat, faner eller målat. Alltid kantlist runt om – snyggt, slitstarkt, lättstädat och hygieniskt.

 

Gå till Daloc Dörrkatalog Online Trädörrar»

 

 

 

 

daloc dorrkatalog staldorrar

Gå till Ståldörrar

Här finns all information om våra brand- och ljuddörrar av stål, brandportar, brandluckor, brandskjutdörrar mm för industri och offentlig miljö.

Ståldörrarna finns i många klassningar, från oklassat till brandklass A60, A120 och El120. Ljudreduktion upp till 53 dB, EMI-skydd och brandgastäthet Sa och S200.

Du kan även hitta information om våra brandskjutportar, rostfria dörrar och entrépartier av stål.

 

Gå till Daloc Dörrkatalog Online Ståldörrar»

 

 

daloc dorrkatalog online tillval

Gå till karmar, trösklar, standardkulörer, laminatytor, fönster mm

Allt samlat om våra karmar, trösklar, laminat, standardkulörer, kantlister, glasöppningar, klämskydd och övrig utrustning som täcker de flesta behov.

Dörrarna finns i ett stort antal standardkulörer och laminatmönster som ger lägre totalkostnad och gör det lätt att kombinera ståldörrar med trädörrar. Du kan även välja bland flera standardvarianter för typgodkända och klassade glasöppningar.

 

Gå till Daloc Dörrkatalog Online Tillval & Standard»

 

 

 

 

 

Robot vision SE

Byta till Säkerhetsdörr

Börja här om du bor i lägenhet eller sitter med i en bostadstadsrättsförenings styrelse och vill veta mer om hur man byter till säkerhetsdörrar från Daloc»