kolla upp detta innan du koper säkerhetsdörr

Pris på Daloc säkerhetsdörr

Vill du veta priset på en säkerhetsdörr till din lägenhet eller är ni fler som funderar på att byta dörr och letar efter priser på säkerhetsdörrar? Ingår du i en styrelse och vill veta en kostnad för ett byte till säkerhetsdörrar? Fyll i formuläret nedan så skickar vi en offert till dig. Men innan du gör det bör du läsa igenom nedanstående.

Tryggt och säkert

Vill du byta din egen dörr eller sitter du i styrelsen i en bostadsrättsförening som planerar att byta ut alla sina dörrar till säkerhetsdörrar. Ni kan också vara några intresserade som slår er samman och byter till säkerhetsdörrar i era lägenheter. Fyll i formuläret nedan så skickas en förfrågan till oss. Den tas sedan om hand av någon i Secor-kedjan som är vår egen rikstäckande montageorganisation när det gäller byten till Daloc Säkerhetsdörr i flerbostadshus.

Egen rikstäckande sälj- och montageorganisation

Genom att ha en egen sälj- och montageorganisation kan vi som tillverkare av certifierade säkerhetsdörrar säkerställa kvaliteten på hela kedjan från beställning via tillverkning till färdigmonterad och överlämnad säkerhetsdörr. På så sätt vet vi på Daloc att din säkerhetsdörr blir rätt monterad och fungerar som den skall.

Kolla upp detta innan du köper en säkerhetsdörr!

Det är säkerhetsdörren som håller tjuven borta, inte låset. En säkerhetsdörr är därför en bra åtgärd för att minska risken för inbrott. Men det kan också vara en direkt livsviktig investering.
Det är den giftiga röken och inte lågorna som är den vanligaste dödsorsaken vid bränder. Ytterst handlar det om att rädda liv. Och inte bara ditt och dina familjemedlemmars. Om det brinner i din lägenhet och brandgasen läcker ut i trapphuset blir alla utsatt för fara.

Ditt ansvar som fastighetsägare eller styrelse

Från och med 1 januari 2013 är det lag (Boverkets Byggregler 5:534) på att alla nyinstallerade dörrar mot trapphus ska vara både brandklassade och brandgastäta. Är du fastighetsägare eller sitter med i en styrelse i en bostadsrättsförening är det dessutom ditt ansvar att dörrarna monteras enligt lagen.

Kontrollera att säkerhetsdörren är typgodkänd och certifierad

Kräv därför av säljaren att få se ett svenskt typgodkännandebevis. Det ska uppge brand- och brandgastäthetsklass samt var dörren är typgodkänd. Du kan även kontrollera på sp.se och kiwa.se att dörren du tänker köpa har svenskt typgodkännandebevis som anger brandteknisk klass EI 30 och brandgastäthet klass Sm. (Finns inget typgodkännande kan det vara skäl nog för att dra öronen åt sig).

Inbrottskydd av dörrar är inte reglerat i svensk lagstiftning och därmed saknas statlig kontroll och uppföljning. I Sverige utfärdar Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering certifikat och utför regelbunden tillverkningskontroll av säkerhetsdörrar. Kontrollera därför på sbsc.se att dörren du tänker köpa är certifierad mot inbrottsstandarden SS-EN 1627.

Dörrbladet skall vara försett med typgodkännade- och certifikatmärkning, se bild på denna sida.

Våra säkerhetsdörrar uppfyller alla krav

Om du väljer en Daloc Säkerhetsdörr, som Secor säljer och monterar, behöver du inte bekymra dig om någonting. Alla våra säkerhetsdörrar är provade, typgodkända och certifierade och uppfyller alla tillämpliga svenska regler och lagkrav.

 

PRISFÖRFRÅGAN

Vad kostar en Daloc säkerhetsdörr?

* Obligatoriska fält

Du behöver beskriva dörren lite för att vi skall kunna lämna ett pris.
Bifoga en bild Invalid Input
Du glömde skriva ditt namn.
För att kunna skicka din förfrågan till rätt Secor-kontor behöver vi veta i vilken ort du bor
Du glömde skriva din e-postadress