kolla upp detta innan du koper säkerhetsdörr

Pris på Daloc säkerhetsdörr

Vill du veta priset på en säkerhetsdörr till din lägenhet eller är ni fler som funderar på att byta dörr och letar efter priser på säkerhetsdörrar? Ingår du i en styrelse och vill veta en kostnad för ett byte till säkerhetsdörrar? Fyll i formuläret nedan så skickar vi en offert till dig. Men innan du gör det bör du läsa igenom nedanstående.

Kolla upp detta innan du köper en säkerhetsdörr!

Det är säkerhetsdörren som håller tjuven borta, inte låset. En säkerhetsdörr är därför en bra åtgärd för att minska risken för inbrott. Men den kan också vara en direkt livsviktig investering för den giftiga röken vid en brand är den vanligaste dödsorsaken vid bränder. Ytterst handlar det om att rädda liv. Och inte bara ditt och dina familjemedlemmars. Om det brinner i en lägenhet och brandgasen läcker ut i trapphuset blir alla utsatta för fara.

 

Från och med 1 januari 2013 är det lag (Boverkets Byggregler 5:534) på att alla nyinstallerade dörrar mot trapphus ska vara både brandklassade och brandgastäta. Är du fastighetsägare eller sitter med i en styrelse i en bostadsrättsförening är det dessutom ditt ansvar att dörrarna monteras enligt lagen. Kräv därför av säljaren att få se ett svenskt typgodkännandebevis.

 

Typgodkännandebeviset ska uppge brand- och brandgastäthetsklass samt var dörren är typgodkänd. Du kan även kontrollera på sp.se och kiwa.se att dörren du tänker köpa har svenskt typgodkännandebevis som anger brandteknisk klass EI30 och brandgastäthet klass Sm. (Finns inget typgodkännande kan det vara skäl nog för att dra öronen åt sig).

 

Inbrottskydd av dörrar är inte reglerat i svensk lagstiftning och därmed saknas statlig kontroll och uppföljning. I Sverige utfärdar Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering certifikat och utför regelbunden tillverkningskontroll av säkerhetsdörrar. Kontrollera därför på sbsc.se att dörren du tänker köpa är certifierad mot inbrottsstandarden SS-EN 1627.

 

Dörrbladet skall vara försett med typgodkännade- och certifikatmärkning, se bild på denna sida. Om du väljer en Daloc Säkerhetsdörr, som Secor säljer och monterar, behöver du inte bekymra dig om någonting. Alla våra säkerhetsdörrar är provade, typgodkända och certifierade och uppfyller alla tillämpliga svenska regler och lagkrav.

Tryggt och säkert dörrköp

Vill du byta din egen dörr eller sitter du i styrelsen i en bostadsrättsförening som planerar att byta ut alla sina dörrar till säkerhetsdörrar. Ni kan också vara några intresserade som slår er samman och byter till säkerhetsdörrar i era lägenheter. Fyll i formuläret nedan så skickas en förfrågan till oss. Den tas sedan om hand av någon i Secor-kedjan som skickar en prisindikation till dig. Du kan även kontakta Secor genom att ringa gratis till 020-440 450 så kan de ge dig ett pris, skicka en offert eller berätta mer om vad man skall tänka på när man byter till säkerhetsdörrar. Secor finns i hela landet och du kopplas automatiskt till närmaste kontor. Du kan även ringa till vxl 08-549 047 90.

 

Secor är vår egen rikstäckande montageorganisation när det gäller byten till Daloc Säkerhetsdörr i flerbostadshus. Genom att ha en egen sälj- och montageorganisation kan vi som tillverkare av certifierade säkerhetsdörrar säkerställa kvaliteten på hela kedjan från beställning via tillverkning till färdigmonterad och överlämnad säkerhetsdörr. På så sätt vet vi på Daloc att din säkerhetsdörr blir rätt monterad och fungerar som den skall hemma hos dig.

 

Nyhet! Yale Doorman i Daloc Säkerhetsdörr

Nyhet! Yale Doorman i Daloc Säkerhetsdörr

Nu kan Daloc Säkerhetsdörr S33 och Daloc loftgångsdörr Y33 beställas klassade och kompletta med det elektroniska låset Yale Doorman. Yale Doorman har belyst display och finns i svart, silver och vit. Integreras också enkelt med Verisures larmsystem. Gör en notering i din förfrågan så får du ett pris på ett sådant alternativ.

 

PRISFÖRFRÅGAN

Vad kostar en Daloc säkerhetsdörr?

Du behöver beskriva dörren lite för att vi skall kunna lämna ett pris.
Invalid Input
Du glömde skriva ditt namn.
För att kunna skicka din förfrågan till rätt Secor-kontor behöver vi veta i vilken ort du bor
Du glömde skriva din e-postadress
* Obligatoriska fält