Kontakta Secor om dörrbyten i flerbostadshus

Kontakta oss

Kontakta oss så kan vi berätta mer om säkerhetsdörrar och dörrbyten. Om du vill kan du även göra ett besök i någon av våra utställningar, eller varför inte göra ett besök i Töreboda tillsammans med övriga i styrelsen.

Priser och tekniska frågor

Vill du ha ett pris på vad det skulle kosta att byta till säkerhetsdörr i din lägenhet eller en offert på att byta fler dörrar kan du ringa till vår egen sälj- och montageorganisation Secor på tel 020-440 450. Secor finns över stora delar av Sverige, vilket betyder att de är lätta att hålla kontakt med både före, under och efter en installation.

 

Om du har tekniska frågor om våra säkerhetsdörrar, klassningar mm kan du även ringa till våra erfarna rådgivare på Daloc via 020-244 244.


Utställningar i Stockholm, Göteborg och Malmö

Utställningar i Stockholm, Göteborg och Malmö

Förutom i Töreboda har vi även utställningar i Göteborg, Malmö och på Södermalm i Stockholm. Du och dina kollegor är självklart välkomna om ni vill titta närmare på vårt sortiment av klassade dörrar av stål och trä.

Hör av dig så bokar vi en lämplig tid och ses där. Välkommen!
Välkommen till Töreboda

Välkommen till Töreboda

Våra dörrar är alltid öppna för besök så hör gärna av dig om du vill komma hit och se hur vi tillverkar våra brand-, ljud- och säkerhetsdörrar av stål och trä. Välkommen till Daloc i Töreboda!

KONTAKTA OSS

Kontakta oss här!

* Obligatorisk information
Du glömde namn.
Du glömde ort.
Du glömde telefonnummer.
Du glömde e-postadressen.
Du glömde meddelandet.