Daloc arkitekt och saljsupport

Dörrsupport av högsta klass

Med många års samlad erfarenhet av utveckling och försäljning av klassade dörrar har vi den kunskap som behövs för att rätt dörr ska användas vid rätt tillfälle.

Välkommen att utnyttja vår kompetens

Med över 75 års samlad erfarenhet av klassade dörrar, så kan du vara lugn. Hos Daloc kan du räkna med snabb och kompetent rådgivning. Vi bryr oss, ställer de rätta frågorna och ser till att de krav på dörrens egenskaper som ställs uppfylls. Både funktionellt och estetiskt. För bästa effekt och största kostnadseffektivitet är du alltid välkommen att utnyttja vår kompetens. Ju tidigare desto bättre.

Arkitektsupport

När du som arkitekt eller konstruktör ritar ditt projekt kan vi hjälpa dig att välja rätt dörr och beslagning för aktuell miljö. Därför är du alltid välkommen att kontakta oss för att diskutera dörrar.

 

Vår arkitektsupport når du enklast genom att ringa 020-33 44 33 eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kundsupport

När vi sedan kommer till inköpsprocessen har du genom din kontaktperson full kontroll på dörrarna från början till slut. I anbudsprocessen bidrar vi med konstruktiva lösningar som fungerar i praktiken och en kraftig utbyggnad av vår produktionskapacitet har gett oss kostnadseffektiva dörrar med hög kvalitetsnivå och leveranssäkerhet. Skicka din förfrågan eller beställning till oss så tar vi hand om den. 

 

Du når oss via vår växel 0506-190 00 eller direkt till någon i ditt distrikt.

 

Utställningar i Stockholm, Göteborg och Malmö

Utställningar i Stockholm, Göteborg och Malmö

Förutom i Töreboda har vi även utställningar i Göteborg, Malmö och på Södermalm i Stockholm. Du och dina kollegor är självklart välkomna om ni vill titta närmare på vårt sortiment av klassade dörrar av stål och trä.

Hör av dig så bokar vi en lämplig tid och ses där. Välkommen!
Välkommen till Töreboda

Välkommen till Töreboda

Våra dörrar är alltid öppna för besök så hör gärna av dig om du vill komma hit och se hur vi tillverkar våra brand-, ljud- och säkerhetsdörrar av stål och trä. Välkommen till Daloc i Töreboda!

KONTAKTA OSS

Kontakta oss här!

 

* Obligatoriska fält
Du glömde Epostadressen.
Du glömde namn.
Du glömde ort.
Du glömde telefonnummert.
Du glömde meddelandet.
Invalid Input