BIM objekt daloc dorr

3D BIM-filer för Daloc-dörrar

Vi har i vårt utbud av BIM-filer täckt in våra mest sålda trä- och ståldörrar. Dessa dörrar återfinns även i vårt Snabbsortiment som går att få med kortare leveranstid än övriga dörrmodeller och utföranden.

Varför BIM?

BIM (Byggnadsinformationsmodellering) är ett intelligent system som samlar in stora mängder information i en enhetlig modell, vilket innebär att olika kontroller mm kan göras innan byggandet inleds. Det gör det exempelvis möjligt att upptäcka problem i ett tidigt skede som tex att dörrar inte går att öppna pga att något är i vägen.

Daloc BIM-objekt

Här har du tillgång till de mest sålda dörrarna i vårt sortiment av brand-, ljud och säkerhetsdörrar som BIM-objekt, i RFA-format för Autodesk Revit, däribland våra säkerhetsdörrar Daloc S33 och Daloc S43. Dessa dörrtyper ingår även i vårt snabbsortiment som du kan läsa mer om här "Snabbsortiment Daloc-dörrar"» 

Saknar du någon dörr eller behöver support

Om du saknar någon dörrtyp kan du kontakta vår support som du enklast når genom att ringa 020-33 44 33 eller via ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. oavsett var du finns i landet.

 

BIMobject

BIMobject® Cloud Solution

Som arkitekt, ingenjör, konstruktör och designer har du fri tillgång till våra BIM-objekt via apparna från BIMobject. 

 

Läs mer och ladda ner här >>

 

BIM-filer för nedladdning