Glasat stålparti från Daloc

Invändiga och utvändiga stålpartier

Glasade stålpartier är det perfekta hjälpmedlet när du vill skapa individuella och spännande rumslösningar eller tillföra intressanta detaljer i en miljö. Stålpartierna kan forma ljusa trivsamma rum i rummet eller dela av olika verksamheter utan att dessa förlorar kontakten med varandra.

För höga belastningar och lång livslängd

Våra stålpartier består av glas monterade i ramar av rullformade profiler i kolstål eller i rostfritt stål. De levereras för inom- eller utomhusbruk och är utformade för att klara höga belastningar och krav på brand- och inbrottsskydd. Glasen anpassas till kravbilden för partierna så att optimalt resultat nås vad gäller kostnad och skyddsnivå.

Mer information

Ring våra specialister i Mellerud på tel 0530-494 10 om du vill veta mer om våra stålpartier. Ett samtal kan många gånger resultera i en unik lösning för det aktuella projektet. Utnyttja vår kompetens för bästa effekt och största kostnadseffektivitet. Ju tidigare, desto bättre.

 

Beställ broschyr om stålpartier

Beställ broschyr om stålpartier

I vår broschyr om glasade stålpartier hittar du all information du behöver för att rita in eller beställa stålpartier från Daloc.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.