Daloc träpartier och glaspartier

Träpartier (glaspartier) med brandklass och ljudreduktion

Att inreda med glasade träpartier och glaspartier ger både karaktär och funktion, öppenhet och avskildhet. Det gör inomhusmiljön ljusare, exempelvis i skolor, kontor och offentlig miljö.

Träpartier från Daloc

Daloc träpartier finns i standardformat som svarar mot de flesta behov. De kan monteras som sidoljus, överljus eller kombineras till systemväggar. Träpartierna levereras utan spröjs eller med horisontella alternativt vertikala spröjs.

Klassningar

De är provade och typgodkända i brandklass EI30. Ljudreduktion Rw 28dB, 33dB, 38dB eller 43dB beroende på vilket glas du väljer. Glasen är personsäkerhetsglas i klass 1(B)1, 1(C)1 och 2(B)2 enligt EN 12600.

Konstruktion och material

Träpartierna tillverkas som standard i furu med karmdjup 92 mm, 118 mm och 145 mm. Karmarna är borrade för infästning mot annat parti, dörrkarm eller vägg. Träpartierna levereras målade i någon av våra standardkulörer eller valfri NCS-kulör. Om du vill kan du få träpartier med pålimningar av massivt ädelträ som t ex ek. Sådana partier specialtillverkas av Orresta Dörr med Dalocs klassade grundkonstruktion som bas.

 

Daloc - Träpartier


Daloc TP Träparti, Glasparti

Daloc TP Träparti, Glasparti

30 min
Upp till Rw 43dB
Träpartiernas konstruktion är provad och typgodkänd i brandklass EI30 med ljudreduktion upp till 43dB. De kan monteras som sidoljus, överljus eller kombineras till systemväggar.

Standard- och maxmått, utförande etc se produktfakta

Produktblad TP