daloc dorr i forskola

Snabbsortiment Daloc-dörrar

Vi har samlat några av våra mest köpta dörrar i ett snabbsortiment. Det underlättar valet av dörrar, men framförallt påskyndar det ditt byggprojekt.

Ökad produktionskapacitet

Under de senaste åren har vi gjort stora investeringar i våra fabriker i Töreboda, Mellerud och Västerås. Produktionskapaciteten är större än någonsin. Målet har varit att kunna erbjuda ett stort urval av trä- och ståldörrar med kortare leveranstid och nu har vi nått det.

Snabbsortiment

Vårt snabbsortiment består av trä- och ståldörrar i olika standardutföranden, storlekar och färger. Du kan välja om dörrarna ska vara oklassade eller skydda mot brand, ljud, brandgas och inbrott beroende på kraven som ställs. De levereras alltid sammansatta utan lösa delar för att underlätta din hantering och ditt montage.

 

Du har dörrarna efter två veckor och kan påbörja montaget direkt efter leverans. Snabbt, smart och smidigt på samma gång!

 

Broschyr Daloc snabbsortimentSkicka eller ladda ner broschyr

Vi skickar gärna en broschyr. I den kan du läsa om vårt snabbsortiment och vilka beslag, ytor, kulörer och utförande dörrarna finns i. När du sedan beställer dörrar finns de hos dig två veckor efter beställning. Snabbt, smart och smidigt på samma gång!

 

Beställ vår snabbsortimentsfolder genom att skicka ett mejl till oss»

 

Ladda ner PDF Daloc Snabbsortiment»