Skjutglaspartier för höga ljudkrav.

Enskildhet och arbetsro på ena sidan. Öppenhet och elegans på den andra. Skjutglaspartier är ett bra alternativ till slagdörrar i kontor och offentliga miljöer. De sparar utrymme samtidigt som rumsbildningen får rymd och karaktär. Våra skjutglaspartier från Orresta kan dessutom stänga ute ljud tack vare hög ljudreduktion.

Mer om regler och klassningar som kan gälla för den här dörren

Välj rätt skjutglasparti.

Orrestas skjutglaspartier kan anpassas efter olika krav och har tre standardutföranden beroende på hur hög ljudreduktion du vill ha: tunt lamellglas utan tätning, tunt lamellglas med enkel tätning eller tjockt lamellglas med dubbla tätningar. Den sistnämnda har ett uppmätt ljudvärde på Rw 37dB i laboratorietest. Samtliga lamellglas har personsäkerhetsklass 1(B)1.

Skjutglaspartiernas konstruktion.

Skjutglaspartierna levereras med stommar av furu med pålimningar av massivt ädelträ i valfritt träslag eller målade i valfri NCS-kulör. Du väljer själv antalet spröjs och var de placeras samt om du vill ha tröskelplatta eller inte. Skjutglaspartierna har flexibel beslagning och är som standard försedda med ett draghandtag på ena sidan och en infälld, avlång skjutskål på den andra. Du kan även komplettera med smalprofillås Assa 311-35 (exkl. cylinder).

Läs mer om skjutglaspartier från Orresta Dörr

Vi kan hjälpa dig i hela ditt projekt.

Läs mer