Byta till säkerhetsdörr – enklare än du tror.

Du lämnar din nyckel på morgonen och kommer hem till en ny säkerhetsdörr – exakt så som du vill ha den. Svårare än så är det inte. Du får en dörr som är monterad på ett korrekt sätt och som skyddar i många år framöver. Installationen är viktig.

Dörren kan vara hur bra som helst men om den monteras på fel sätt kan lågor och brandgaser ändå spridas, tjuvar kan ta sig in och ljud kan höras från trapphuset. Att byta till säkerhetsdörr är inget stort projekt. Men det gör stor nytta för dig och dina grannar.

Tryggt och säkert dörrbyte.

Secor är vår egna rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrbyten i flerbostadshus. Och de har installerat hundratusentals säkerhetsdörrar från Daloc i över 25 år, vilket är en trygghet för dig.

En beprövad process.

Ett normalt dörrbyte tar bara tre timmar. De boende kan vara hemma under tiden om de önskar.

Installationen sker efter ett väl inarbetat mönster. Inget lämnas åt slumpen. Processen, som kallas för SecorInstallationen, beskriver detaljerat varje steg i installationen och alla moment dokumenteras, så att du kan vara helt säker på att du har en dörr som lever upp till det som utlovas. För att säkerställa att dörren installeras korrekt är dessutom alla deras installatörer certifierade, vilket är en trygghet för dig.

Läs mer om dörrbyten.

På secor.se kan du läsa mer om dörrbyte och även ladda ner en guide med 10 viktiga punkter att tänka på för att göra dörrbytet enklare.

Illustartions av enkelt dörrbyte

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Secor finns nära dig.

Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar kan de lotsa dig genom hela processen och svara på de frågor som dyker upp före, under och efter dörrbytet. Du kan läsa mer på secor.se eller ringa 020-440 450 så kopplas du gratis till din närmaste representant.