Var trygg – en Daloc Säkerhetsdörr skyddar mot inbrott.

En säkerhetsdörr från Daloc är utvecklad för att vara mycket svår att ta sig förbi. Så svår att tjuven helst ska ge upp när det blir uppenbart vilken dörr det handlar om. Hemligheten är den starka och sega konstruktionen med flera lager stålplåt, invändiga inbrottsförstärkningar, säkerhetstappar och låsets hakreglar som tillsammans skyddar mot inbrott och skapar trygghet.

Standard inbrottsklass RC3 enligt SS-EN 1627. Tillval RC4.

En snygg, inbrottssäker dörr.

Säkerhet och design går hand i hand. Flera lager stålplåt och mineralull tillsammans med invändiga inbrottsförstärkningar ger en stark men relativt lätt konstruktion. Att dörren är både säker och snygg från sidan beror på sammanfogningen med dolda plåtkanter.

Flerpunktslås och borrskydd gör det svårt för tjuven.

Våra säkerhetsdörrar levereras som standard med ett flerpunktslås från Assa. Huvudlåset är försett med två extra hakreglar, vilket gör att låset förbinder dörrblad och karm på totalt tre punkter. Huvudlåset har också ett integrerat borrskydd som extra skydd.

Tappar i bakkant perfekt inbrottsskydd.

Dörrbladets bakkant är utrustat med säkerhetstappar. Varje tapp är formad som en hake som griper tag i den förstärkta karmen vid eventuellt inbrottsförsök. Det gör det i princip omöjligt att bryta sig in den vägen.

Svetsad gångjärnshylsa förhindrar upprullning.

Gångjärnen är en viktig detalj för att dörren ska stå emot inbrottsförsök. Våra dörrar har tappbärande elförzinkade gångjärn med säkrade sprintar och en svetsad gångjärnshylsa för att förhindra upprullning.

Säkerhetsbult fixerar karmen.

Karmen tillverkas i höghållfasthetsstål och utsatta delar, som slutbleck och infästning, är förstärkta. Säkerhetsbulten vid slutblecket fixerar karmen mot väggen.

Läs i lugn och ro.

Här hittar du allt du behöver veta om säkerhetsdörren.

Ladda ner broschyr

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Skicka förfrågan här