Säkerhetsdörr utan avkall på utseende.

Vår stolthet sitter både i säkerheten och i utseendet. En säker dörr måste se säker ut och kännas säker när man tar i den. Men när man byter till en säkerhetsdörr av stål ska man inte behöva göra avkall på utseendet. Högsta kvalitet i materialen, snygga detaljer och skandinavisk, stilren design skapar ett exklusivt utseende.

Snyggt och stabilt.

Gångjärnen är en viktig detalj för helheten. De ska smälta in snyggt och samtidigt tåla rejält med våld utan att ge efter.

Säkerhetsdörr av stål – en del av inredningen.

Vår unika snedfasade överfals ger dörren en ombonad och bearbetad känsla. En liten men viktig detalj som sätter fokus på dörren som en viktig del av inredningen.

Egenutvecklad sammanfogning.

Den Europapatenterade sammanfogningen av dörrbladets plåtar med dolda plåtkanter ger säkerhetsdörren ett snyggt intryck även från sidan.

Dörr inramad av stålkarm.

Stålkarmen tillverkas av höghållfasthetsstål och är ramen runt vår säkerhetsdörr. Diskret eller framträdande beroende på hur den målas.

Olika in- och utsida – inga problem!

Laminatytorna ger dig möjlighet att till exempel välja en vit insida i lägenheten och ett träslag eller annan kulör på dörrens utsida mot trapphuset.

Klassisk ek eller ny och modern?

Vi erbjuder dig ett brett sortiment av färger, mönster och ytor. Ska dörren vara trämönstrad eller målad? Ska den ha speglar? Valmöjligheterna gör att du kan återskapa den gamla miljön med en ny säkerhetsdörr. Eller, om du hellre vill det, skapa något nytt och modernt.

Loftgångsdörr – Säker i vått och torrt

Daloc Säkerhetsdörr finns även i utförande lämpligt till lägenheter i loftgång eller i markplan. Den är då CE- märkt mot byggproduktdirektivet och produktstandarden för ytterdörrar SS-EN 14351-2 och ger ett förstklassigt skydd mot regn, vind och kyla samt inbrott, brand och buller.

Läs i lugn och ro.

Här hittar du allt du behöver veta om säkerhetsdörren.

Ladda ner broschyr

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Skicka förfrågan här