Fråga Secor om dörrbyten.

Om du har frågor om säkerhetsdörrar och dörrbyten kan du kontakta våra experter på Secor. De är Dalocs egen sälj- och installationskedja för dörrbyten i flerbostadshus. Om du vill kan du även titta in i någon av våra utställningar, eller varför inte hälsa på i Töreboda tillsammans med övriga i styrelsen.

Secor har sålt och installerat hundratusentals säkerhetsdörrar från Daloc i över 25 år så de har samlat på sig mycket erfarenhet och kunskap när det gäller dörrbyte till säkerhetsdörrar i flerbostadshus.

Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar kan de lotsa dig genom hela processen och svara på de frågor som dyker upp före, under och efter dörrbytet. Du kan läsa mer på secor.se eller ringa 020-440 450 så kopplas du gratis till din närmaste representant.

Så hanterar vi Covid-19

Vår högsta prioritet är säkerhet och god hälsa för våra medmänniskor. Våra kunder ska kunna lita på att de som alltid får en genomtänkt och trygg dörrinstallation, så som att våra anställda ska känna att de har en trygg arbetsplats som bryr sig om deras välbefinnande.

Grunden i detta är att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och som ett led i detta har Secor tagit fram konkreta säkerhetsåtgärder som de arbetar utifrån så att lägenhetsinnehavaren får en säker dörrinstallation under rådande situation. Så säkerställer Secor ett tryggt dörrbyte

Vanliga frågor och svar om dörrbyten.

Det som våra kollegor i Secor inte vet om dörrbyten är knappast värt att veta. Och de delar gärna med sig av sin kunskap. Här har de samlat sina vanligaste frågor och svar.

Frågor och svar.