trygg familj med daloc sakerhetsdorr

Daloc Säkerhetsdörr - ett tryggt val

En dörr är inget man vanligtvis tänker på. Ändå kan ett byte till Daloc Säkerhetsdörr göra hemmet till din lugna och säkra vrå där man kan känna sig tryggare än någon annanstans.

Trygg och livsviktig investering

Dörren till din lägenhet är ditt ansikte utåt. Det första som möter människorna som besöker dig. Den är också porten till ditt hem, där du kan vara dig själv, ensam eller tillsammans med din familj. På samma gång är dörren också din mur. Din egen befästning, där du och din familj ska känna er tryggare än någon annanstans. En Daloc Säkerhetsdörr måste med andra ord vara byggd för att rädda liv, skrämma tjuvar och skapa trygghet och trivsel. Allt på en gång.

Över 75 års erfarenhet

Att Daloc Säkerhetsdörr är både smidigare och elegantare än man kanske kan tro, beror på att dörrens motståndskraft mot inbrott, brand och ljud är en funktion av hur intelligent säkerhetsdetaljerna är konstruerade, vilket material som används och hur vi bygger dörren. Vi har varit med sedan 1943, så vi vet vad som gäller.

De hakformade tapparna och flerpunktslåsets hakreglar som förbinder dörrbladet med stålkarmen, är några av många detaljer som gör dörren mycket svår att bryta upp. Våra säkerhetsdörrar är dessutom mycket formstabila, isolerade och täta, vilket betyder att brand och brandgas hålls på behörigt avstånd. Du slipper även matos, cigarettrök och störande oljud.

Byta till Daloc Säkerhetsdörr - Ett stort projekt?

Stort projekt? Du lämnar din nyckel på morgonen och kommer hem till en ny säkerhetsdörr – exakt så som du vill ha den. Svårare än så är det inte. Till skillnad från andra tillverkare har vi en egen rikstäckande försäljnings- och montageorganisation, Secor. De använder professionella och certifierade montörer som garanterar att våra säkerhetsdörrar blir korrekt monterade.

 

Nyhet! Yale Doorman i Daloc Säkerhetsdörr

Nyhet! Yale Doorman i Daloc Säkerhetsdörr

Nu kan Daloc Säkerhetsdörr med flerpunktslås i inbrottsklass RC3 beställas med det elektroniska låset Yale Doorman. Yale Doorman har belyst display och finns i svart, silver och vit. Öppna enkelt med elektroniska nycklar: Nyckeltag, kod eller (tillval:) fjärrkontroll. Integreras också enkelt med Verisures larmsystem.

Gör en notering i din förfrågan om du vill ha ett alternativt pris på elektronisk låsning