Montering av Daloc säkerhetsdörr

Byta till säkerhetsdörr - enklare än du tror

Stort projekt? Nej, att byta till säkerhetsdörr är enklare än du tror. Du lämnar din nyckel på morgonen och kommer hem till en ny säkerhetsdörr – exakt så som du vill ha den. Svårare än så är det inte.

En säker dörr är en rätt monterad dörr

Daloc Säkerhetsdörr stoppar inte bara tjuvar och bränder. Du kommer också att trivas bättre hemma. Som en följd av den formstabila och täta konstruktionen stoppar dörren även obehagliga dofter, ljud och drag. Montaget är en del av dörren. Fel monterad dörr betyder att brandgas kan sippra in eller ut, tjuvar lättare ta sig in, ljud höras från utifrån o s v. Hur bra dörren än är. Därför är det viktigt att dörren monteras helt korrekt.

Tryggt och säkert dörrköp

Secor är vår egen rikstäckande sälj- och montagekedja för dörrbyten i flerbostadshus. Deras montörer är utbildade och certifierade i det som kallas för Secormontaget, en egen montagprocess som i detalj beskriver steg för steg i installationen. På det viset kan du vara helt säker på att få en dörr som lever upp till det som utlovas. 

Från köp till färdig installation

När du köper din Daloc Säkerhetsdörr via Secor köper du inte bara marknadens mest sålda säkerhetsdörr, utan allt som krävs från första diskussion till färdig installation. Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar lotsar de dig genom hela processen. De hjälper dig välja rätt dörr och tar fram alla underlag och annat som följer av ett dörrbyte. Hanterar du ett större projekt kan Secor även hjälpa dig med entrépartier, fastighetsboxar, och dörrar för t ex källare, vind, tvättstuga och förråd. 

 

Secor är en rikstäckande organisation som finns över stora delar av Sverige. Det betyder att de finns nära dig och är tillgängliga, både före, under och efter en installation.

PRISFÖRFRÅGAN

Vad kostar en Daloc säkerhetsdörr?

Du glömde skriva din e-postadress
Du behöver beskriva dörren lite för att vi skall kunna lämna ett pris.
Invalid Input
Du glömde skriva ditt namn.
För att kunna skicka din förfrågan till rätt Secor-kontor behöver vi veta i vilken ort du bor
Invalid Input
* Obligatoriska fält