Referenser

God arkitektur kan sammanfattas som en kombination av funktion, hållbarhet och skönhet. Samma princip har vi med oss när vi formger och konstruerar våra dörrar. För oss är dörrar väsentliga delar av rummet och skapar en tydlig identitet, som gör miljön vackrare, säkrare och trivsammare.

En dörr öppnar för nya möten och utmaningar, på samma sätt som den hjälper till att stänga ute bruset från omvärlden. Den drar gränsen mellan det privata och offentliga rummet för att skydda oss, men också för att göra miljön vackrare och behagligare. Dörren kommer alltid att vara viktig för många människor, oavsett var den är och hur den används. Det är exakt så vi tänker när vi bygger våra dörrar.

 

Säkerhetsdörr Daloc S43 med dörröga, ringklocka och färdigmålad yta i kulör NCS S3020-B10G.

Bostadsrättsföreningen Krönet, Malmö

Trapphusen och lägenhetsdörrarna i brf Krönet har en djärv och individuell färgsättning. Varje hushåll har valt sin egen dörrfärg ur vårt breda sortiment av standardkulörer.

Bostadsrättsföreningen Saltsjöqarn, Stockholm

Saltsjöqvarn, Stockholm

Brf Saltsjöqvarn ligger ett stenkast från Stockholms inlopp, från Östersjön, precis bakom Elite Hotel Marina Tower.

Brandskjutdörr Daloc S88 i stål med dold skena och lodstängning som standard med yta av varmförzinkad stålplåt för färdigmålning på plats.

Skatteskrapan, Stockholm

Skatteskrapan, även kallad Skrapan, stod klar 1959. Från början rymde byggnaden Skattemyndighetens kontor i Stockholm. Under 2007 gjordes Skrapan om till student bostäder, kontor och shopping. Det finns även en skybar på 26:e våningen.

Säkerhetsdörr som lägenhetsdörrar med nyckeltub, dörröga, ringklocka, extralås och en färdigmålad yta i kulör NCS S1502-G.

Studentbostäder, Flemmingsberg

Byggnaden har en stark identitet och tjänar som ett landmärke i Flemmingsbergs centrum

Säkerhetsdörr med karm för smygmontage, dörröga och färdigmålad yta i kulör NCS S0500-N.

Turning Torso, Malmö

Nordens högsta skyskrapa invigdes 2005 och skruvar sig 190 meter upp i luften med sina 54 våningar. Konstruktionen bygger på nio vridna kuber med fem våningsplan på varje.
Alla lägenhetsdörrar är säkerhetsdörrar från Daloc.