Doors with purpose.

Rätt dörr öppnas och en ny karriär tar sin början. Tänk vilken betydelse en dörr kan ha. Men efter det glöms dörren lätt bort. Men vi på Daloc glömmer aldrig hur viktiga dörrar är eller vilken viktig roll de ofta har i människors liv. Det är det som är Doors with purpose.

Det finns dörrar. Och så finns det dörrar med ett viktigt syfte.

Vi tillverkade vår allra första dörr för att stå emot brand. Det var 1942. Sen dess har varje dörr vi tillverkat haft ett viktigt syfte. Att stoppa tjuvar och oväsen, explosioner och skott, eldsvådor och dödliga brandgaser. Att öka trivseln och tryggheten i hem och skolor, på hotell och arenor.
Att rädda liv.

Även vi som företag har ett syfte.

Våra dörrar har ett tydligt syfte och det har vi med. Att hjälpa dig med det du behöver för att få rätt dörr till ditt projekt. För om det är något vi lärt oss genom åren så är det att dörrar inte alltid är så enkla som de ser ut.

Det är därför som dörrar alltid varit vårt enda fokus. Man måste vara engagerad och nyfiken för att skapa dörrar som betyder något.

Om filmen.

I filmen följer vi människor som på olika sätt påverkas av dörrar. Den är regisserad av Mikael Marcimain som har gjort många filmer och tv-serier, bland annat Lasermannen, Wallander, Call Girl och nu senast Jakten på en mördare.