Söker du ett jobb med mening? Jobba med dörrar som har ett syfte.

Sedan 1942 har varje dörr vi tillverkat haft ett viktigt syfte. Att stoppa tjuvar och oväsen, explosioner och skott, eldsvådor och dödliga brandgaser. Att öka trivseln och tryggheten i hem och skolor, på hotell och arenor. Att rädda liv. Det är därför alla som jobbar på Daloc har en viktig roll att fylla.

Lediga jobb.

Sommarjobb

Läs mer

Daloc AB i Töreboda söker ett stort antal montörer

Läs mer

Öppen ansökan.

Vi är inne i ett expansivt skede och planerar att nyanställa löpande. Speciellt inom produktion, men även andra områden. Så om det verkar intressant att jobba för en koncern som brinner för spännande lösningar som bidrar till att skapa en tryggare vardag får du gärna skicka in en intresseanmälan nedan. Du kan även följa oss på Facebook och LinkedIn.

Det finns dörrar. Och så finns det dörrar med ett viktigt syfte.

Vi konstruerade vår första dörr 1942. Redan då med ett viktigt syfte: att stå emot brand. Den målmedvetenheten har varit central för oss genom åren.

Varenda dörr vi tillverkar är gjord för att klara de allra tuffaste utmaningarna. De står emot eldsvådor och dödliga brandgaser. De stoppar oväsen och tjuvar. Och de ökar både trivseln och tryggheten överallt där de sitter. I lägenheter och skolor, på hotell och arenor.

Våra dörrars allra viktigaste syfte är att rädda liv. Det är det som skiljer dem från andra dörrar. I det perspektivet har alla som jobbar på Daloc en viktig roll att fylla.

Även vi som företag har ett syfte.

För oss är det här med klassade dörrar inga konstigheter – vi är ju experter på dörrar. Men för våra kunder är det ofta väldigt komplicerat.
Så tillsammans hjälper vi dem att förverkliga sina visioner och mål. Vi utvecklar och tillverkar, offererar och säljer. Allt för att arkitekter och byggbolag ska få de dörrar de behöver för att lyckas med sina projekt. Och för att fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och boende ska få säkra dörrar till sina lägenheter.

Det här har lagt grunden till vår framgång. Att vi hela tiden tar hänsyn till tre saker när vi jobbar: Framåtanda, trygghet och långsiktighet. Därför är dessa våra värdeord.

Dalocs kärnvärden.

Framåtanda.

En av nycklarna till vår framgång är vårt öppna sinnelag. Vi vågar gå vår egen väg och gör inte som alla andra. Vi ser möjligheter där andra ser hinder och tycker det är spännande och stimulerande med utveckling. Att vara framåt handlar också om att se till kundens bästa. Ständiga förbättringar är en del av vår vardag. Om vi stöter på problem eller ser möjligheter är det varje medarbetares ansvar att driva frågan vidare.

Trygghet.

Daloc är ett tryggt val. Inte bara för att våra dörrar skyddar liv och skapar en trygg och säker miljö. Våra kunder kan också känna sig trygga i att vi har den kunskap som krävs för att välja rätt dörr. Vi förstår att dörrvalet är komplicerat och gör allt vi kan för att underlätta valet. Våra medarbetare ska känna sig trygga i att vi har tydliga ramar för varje ansvarsområde. Vi håller vad vi lovar. Vi tar ansvar för våra arbetsuppgifter, likväl som att vi alltid levererar rätt produkt, till rätt pris i rätt tid.

Långsiktighet.

Vi är ett familjeföretag i tredje generationen. Långsiktighet och ansvarstagande är familjeföretagets styrka. Vi har ett långsiktigt förhållningssätt i våra relationer. Vår goda ekonomi och uthållighet är en trygghet, både för kunder och medarbetare. Långsiktighet är också viktigt på de orter där vi verkar och ger oss möjlighet att ta ett socialt ansvar. Vi är öppna för förändringar, men är alltid ansvarfulla när vi gör nya investeringar. Engagerade medarbetare är en avgörande del i vår verksamhet. Det handlar om att ge människor möjlighet att utvecklas och att det finns en plan för detta.

Skola & utbildning.

Vi tror på att samarbeta med utbildningar.

Läs mer

Kontakta oss

Frågor om en karriär på Daloc? Förslag på samarbeten? Vi hjälper gärna till.

Mårten Stålnacke

HR-Chef

0506 191 44