Jobba på Daloc.

Vill du arbeta med tekniska lösningar i framkant? Lära dig mer om dörrar än vad du har kunnat drömma om? Bidra till att skapa en tryggare värld med hjälp av säkra dörrar? Då är du välkommen att jobba hos oss på Daloc!

Lediga jobb.

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Öppen ansökan.

Vi är inne i ett expansivt skede och planerar att nyanställa löpande. Speciellt inom produktion, men även andra områden. Så om det verkar intressant att jobba för en koncern som brinner för spännande lösningar som bidrar till att skapa en tryggare vardag får du gärna skicka in en intresseanmälan nedan. Du kan även följa oss på Facebook och LinkedIn.

Bli en del av Daloc-andan.

Att klä Daloc-andan i ord kan många gånger vara svårt, den måste upplevas. Varje medarbetare blir en del av den andan och bidrar till att forma den.

Daloc har formats av vårt ursprung och det faktum att koncernens huvudkontor finns i Töreboda. Att komma från en mindre ort skapar större sammanhållning och ansvar för varandra.

Det är en kultur som vi vårdar och det speglar fortfarande företaget även när vi har vuxit utanför Sveriges gränser.

Välkommen till Daloc!

Dalocs kärnvärden.

Framåtanda.

En av nycklarna till vår framgång är vårt öppna sinnelag. Vi vågar gå vår egen väg och gör inte som alla andra. Vi ser möjligheter där andra ser hinder och tycker det är spännande och stimulerande med utveckling. Att vara framåt handlar också om att se till kundens bästa. Ständiga förbättringar är en del av vår vardag. Om vi stöter på problem eller ser möjligheter är det varje medarbetares ansvar att driva frågan vidare.

Trygghet.

Daloc är ett tryggt val. Inte bara för att våra dörrar skyddar liv och skapar en trygg och säker miljö. Våra kunder kan också känna sig trygga i att vi har den kunskap som krävs för att välja rätt dörr. Vi förstår att dörrvalet är komplicerat och gör allt vi kan för att underlätta valet. Våra medarbetare ska känna sig trygga i att vi har tydliga ramar för varje ansvarsområde. Vi håller vad vi lovar. Vi tar ansvar för våra arbetsuppgifter, likväl som att vi alltid levererar rätt produkt, till rätt pris i rätt tid.

Långsiktighet.

Vi är ett familjeföretag i tredje generationen. Långsiktighet och ansvarstagande är familjeföretagets styrka. Vi har ett långsiktigt förhållningssätt i våra relationer. Vår goda ekonomi och uthållighet är en trygghet, både för kunder och medarbetare. Långsiktighet är också viktigt på de orter där vi verkar och ger oss möjlighet att ta ett socialt ansvar. Vi är öppna för förändringar, men är alltid ansvarfulla när vi gör nya investeringar. Engagerade medarbetare är en avgörande del i vår verksamhet. Det handlar om att ge människor möjlighet att utvecklas och att det finns en plan för detta.

Skola & utbildning.

Vi tror på att samarbeta med utbildningar.

Läs mer

Kontakta oss

Frågor om en karriär på Daloc? Förslag på samarbeten? Vi hjälper gärna till.

Mårten Stålnacke

HR-Chef

0506 191 44