karriar pa daloc

Karriär i Daloc

Daloc erbjuder dig möjligheten att träffa nya människor, arbeta med tekniska lösningar i framkant, lära dig mer om dörrar än vad du har kunnat drömma om, och naturligtvis om hur allt sammanställs i vårt totala kunderbjudande.

Välkommen till Daloc!

Med din kompetens kan Du bidra till att våra säkra dörrar fortsätter att skydda och sätta stil runt om i Europa. Dalocs säkra erbjudande är en direkt effekt av våra medarbetares kärnkompetens i affären, dörrarna och tekniken!

Utveckling och trivsel

Vi har korta beslutsvägar och är organiserade utifrån att kunden ska få rätt dörrar med de rätta egenskaperna. För att lyckas med detta har vi valt att inte krångla till organisationsmässigt. På Daloc utgår vi från övertygelsen i våra kärnvärden när vi säger att din utveckling och trivsel är avgörande för hur du tar dig an uppgifter hos oss.

Tydliga mål och nära ledarskap

Genom att ha ett utvecklande och nära ledarskap, med tydliga mål och delegerat ansvar, vill vi få dig att trivas och prestera i Daloc-familjen. I takt med att din kompetens utvecklas och du visar din vilja, öppnas även nya dörrar för framtida karriärmöjligheter. Välkommen till Daloc!

 

Vill du veta när vi lägger ut nya tjänster?

Enklaste sättet att hålla sig uppdaterad om nya jobb är att följa oss på Linkedin/Facebook.

Länk till vår: Linkedin »

Länk till vår: Facebook » 

Lediga jobb - för dig som söker nya utmaningar

Lediga jobb - för dig som söker nya utmaningar

Oavsett roll på Daloc har man en viktig uppgift för alla är med och skapar trygghet och säkerhet för våra medmänniskor. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.

Läs mer »

Student - för dig som är studerande eller arbetar på skola

Student - för dig som är studerande eller arbetar på skola

Vi kommer att ha ett stort behov av välutbildade medarbetare på både kort och lång sikt så därför ser vi ett bra samarbete med skolans värld som ytterst viktigt.

Läs mer »