Återbruk av Daloc-dörrar.

Återbruk av Daloc-dörrar.

Vi är glada att kunna återbruka våra ståldörrar och på så vis bidra till en mer cirkulär byggsektor. Dörrar av stål har en väldigt lång livslängd och dessa dörrar är värda en andra chans.

Så här gör du.

Nu finns möjligheten att köpa dörrar för återbruk direkt från Daloc. Du som är kund hos oss köper dina ståldörrar för återbruk av din ordinarie kontaktperson på Daloc. Allmänheten köper och hämtar ståldörrar för återbruk direkt i Dalocs ståldörrsfabrik. Info om hur och var finns på respektive dörr nedan.

Våra ståldörrar för återbruk.

Merparten av de aktuella dörrarna har skickats till kunder men återkommit till vår fabrik av någon anledning. Det kan handla om mindre fraktskador, dörrar som tillverkats i fel storlek, fel färg eller något annat som gjorde att dörren inte behövdes.
De dörrar som skall återbrukas säljs oklassade, alltså utan till exempel brand- eller inbrottsklassning eftersom vi inte kan garantera att ett fullgott skydd kvarstår den andra gången dörren saluförs.

Visas inga dörrar nedan har vi inga ståldörrar att återbruka för tillfället.

Vill du veta mer?

Har du frågor om återbruk av dörrar? Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete? Hör av dig till mig så berättar jag mer.

Aida Bandic
Kvalitets- och miljöchef

010 351 90 07