Om Daloc – Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar.

Om Daloc – Skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar.

Redan när vi utvecklade vår första dörr 1942 hade den ett tydligt syfte: att rädda liv.
Den målmedvetenheten har varit central för oss genom åren. Framgångsreceptet är innovativ design, intelligenta konstruktioner och egenutvecklad produktionsteknik. Och inte minst kompetenta och engagerade medarbetare.

Våra dörrar har ett syfte. Det har vi med.

Sedan 1942 har varje dörr vi tillverkat haft ett viktigt syfte. Att stoppa tjuvar och oväsen, explosioner och skott, eldsvådor och dödliga brandgaser. Att öka trivseln och tryggheten i hem och skolor, på hotell och arenor. Att rädda liv.

På samma sätt som våra dörrar har ett syfte, har vårt företag det också: att hjälpa våra kunder lyckas med sina projekt.

Gedigen kunskap, stort engagemang och lång erfarenhet gör att vi inte bara leder utvecklingen av klassade dörrar. Utan också att vi är en bra partner för alla som behöver förstklassiga dörrar.

Säljare samtalar med medarbetare

Doors with purpose.

Rätt dörr öppnas och en ny karriär tar sin början. Tänk vilken betydelse en dörr kan ha. Men efter det glöms dörren lätt bort. Men vi på Daloc glömmer aldrig hur viktiga dörrar är eller vilken viktig roll de ofta har i människors liv. Det är det som är Doors with purpose.

Allt började med branddörrar och kassaskåp.

När vi drog igång vår verksamhet i början på fyrtiotalet så tillverkade vi även kassaskåp. Men det var när vi började fokusera på dörrar som det tog fart på riktigt. I dag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av klassade dörrar i stål och trä. Här kan du läsa mer om vår resa.

Fem personer utanför fabrik 1942

Framtiden ser ljus ut.

Det har alltid funnits ett stort behov av bra dörrar och vi är säkra på att behovet inte kommer att minska. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och planera för framtiden.

Daloc trädörr i förskolemiljö

Vårt miljö- och hållbarhetsarbete.

Närheten till naturen har gjort att det alltid varit en självklarhet för oss att bidra till ett starkt och ekologiskt hållbart samhälle. Därför tillverkar vi våra dörrar så klimatsmart och energieffektivt vi bara kan. Och för att de ska hålla och göra nytta under väldigt lång tid.

Göta kanal en solig dag