Examensarbete hos Daloc.

Står du i begrepp att skriva ditt examensarbete? Har du en idé vad gäller ämnesområde? Tror du det skulle passa Daloc; vår organisation och vårt verksamhetsområde? Vi tar gärna emot ditt förslag.

Vi tar gärna emot ditt förslag.

Vi uppskattar när du som studerar vill skriva ditt examensarbete hos oss. Kanske har du en egen uppsatsidé som sammanfaller med våra intressen? Vi ser det som ett utmärkt tillfälle att lära känna driftiga studenter som är intresserade av vårt verksamhetsområde. Samtidigt ger det dig som student en möjlighet att skriva din uppsats i ”skarpt läge” och förhoppningsvis får din uppsats på så vis en ovanligt konkret förankring till det verkliga arbetslivet.

För många blir examensarbetet en språngbräda till en fortsatt karriär inom Daloc-koncernen. Prioriterade högskolor och universitet är Högskolan i Skövde och IHH, Jönköping. Daloc arbetar även med YH-utbildningar inom framförallt tekniskt sälj och produktionsteknik.

Personer engagerar sig på Daloc kontoret

Hör av dig.

Om du har frågor om hur du söker ett jobb, hur rekryteringsprocessen går till eller andra frågor som rör karriär och utbildning får du gärna höra av dig.

Mårten Stålnacke
HR-chef

010 351 91 44