En formstabil och tät dörr skapar ett tryggare och trivsammare boende.

En säkerhetsdörr från Daloc lämnar inget åt slumpen. Den tillverkas med hög precision och alla material är noga utvalda. Den starka konstruktionen av stål gör dörrbladet mycket formstabilt.

Det är viktigt av flera skäl. Dels får du en dörr som håller år efter år efter år, utan att tappa sina egenskaper. Dels är det en fråga om att rädda liv.

Formstabilitet är livsviktigt vid brand.

Formstabiliteten är väldigt viktigt för skyddet mot de dödliga brandgaserna vid en brand. En felkonstruerad dörr kan böja sig vid höga temperaturer, vilket skapar springor, där giftig rök och farliga brandgaser samt så kallade sticklågor kan tränga igenom och antända den sida där det inte brinner. Det gör inte en säkerhetsdörr från Daloc.

Sommaren 2021 brann det i en lägenhet i Ystad. Branden spreds inte till intilliggande lägenheter, och den giftiga röken läckte inte till trapphuset.

Daloc-dörrens formstabilitet är livsviktig vid brand

Föreningen som sänkte sin elförbrukning.

Säkerhetsdörrar från Daloc är inte bara bra för ökat brand- och inbrottsskydd, de kan även bidra till sänkt uppvärmningskostnad – så blev det för BRF Solhöjden i Skellefteå. När de bytte till nya Daloc-dörrar hade de haft originaldörrarna på plats i över 85 år, och dessa var både otäta och osäkra. Orsaken till bytet var att man ville höja brandskyddet och slippa störande ljud från trapphuset inne i lägenheterna, men en oväntad följd blev att föreningen även sänkte uppvärmningskostnaden.

Skicka en förfrågan.

Pris för byte till Daloc Säkerhetsdörr i min lägenhet eller i vår förening/fastighet?

Fyll i formuläret nedan så får du en offert via vår egen rikstäckande installationskedja Secor. Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in denna prisförfrågan.

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Secor finns nära dig.

Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar kan de lotsa dig genom hela processen och svara på de frågor som dyker upp före, under och efter dörrbytet.

Du kan skicka ett mejl eller ringa 020-440 450 så kopplas du gratis till din närmaste representant.