Byta till Daloc Säkerhetsdörr – det trygga valet.

Byta till Daloc Säkerhetsdörr – det trygga valet.

Oavsett om du gillar att laga mat eller är en tålmodig granne kommer du att gilla Daloc Säkerhetsdörr. Den sätter effektivt stopp för matos och oljud, brand och giftig rök – och tjuvar. Dessutom är det enklare än du tror att byta till en säkerhetsdörr från Daloc i din lägenhet, förening eller fastighet.

6 skäl att välja Daloc säkerhetsdörr.

Det är ingen slump att Daloc Säkerhetsdörr är Sveriges mest sålda. Den är gjord för att skydda dig och dina grannar mot brand och inbrott. Och den passar i de flesta miljöer. Självklart uppfyller Daloc Säkerhetsdörr alla krav som ställs i lagar och föreskrifter.


Här är några av alla fördelar:

Vad är en säkerhetsdörr – egentligen?

En riktig säkerhetsdörr stoppar inte bara inbrottstjuvar. Den skyddar dig också mot exempelvis brand, matos och oljud. Men vilka certifieringar och klassningar måste en dörr ha för att få kallas säkerhetsdörr?

Detaljbild säkerhetsmärke på säkerhetsdörr

Hur byter man dörr och vad tycker våra kunder?

Här kan du läsa mer om hur dörrbytet går till och vad några kunder som redan bytt till våra säkerhetsdörrar säger om dörrbytet.

Klassisk eller ny och modern?

När man byter till en säkerhetsdörr av stål ska man inte behöva göra avkall på utseendet.

Vi erbjuder dig ett brett sortiment av färger, mönster och ytor och valmöjligheterna gör att du kan återskapa den gamla miljön med en ny säkerhetsdörr. Eller, om du hellre vill det, skapa något nytt och modernt.

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Secor finns nära dig.

Secor är en rikstäckande organisation. Det betyder att de finns nära dig och är tillgängliga, både före, under och efter en installation.