Daloc Säkerhetsdörr – det trygga valet.

Daloc Säkerhetsdörr – det trygga valet.

Kanske brinner du för att laga mat. Kanske är du en tålmodig granne. Ni kommer båda att gilla Daloc Säkerhetsdörr. Den sätter effektivt stopp för matos och oljud, brand och giftig rök – och tjuvar. Dessutom är det enklare än du tror att byta till en säkerhetsdörr från Daloc i din lägenhet, förening eller fastighet.

6 skäl att välja Daloc säkerhetsdörr.

Det är ingen slump att Daloc Säkerhetsdörr är Sveriges mest sålda. Den är gjord för att skydda dig och dina grannar mot brand och inbrott. Och den passar i de flesta miljöer. Självklart uppfyller den alla krav som ställs i lagar och föreskrifter.


Här är några av alla fördelar:

Vad är en säkerhetsdörr – egentligen?

En riktig säkerhetsdörr stoppar inte bara inbrottstjuvar. Den skyddar dig också mot exempelvis brand, matos och oljud. Men vilka certifieringar och klassningar måste en dörr ha för att få kallas säkerhetsdörr?

Detaljbild säkerhetsmärke på säkerhetsdörr

Hur byter man dörr och vad tycker våra kunder?

Här kan du läsa mer om hur dörrbytet går till och vad några kunder som redan bytt till våra säkerhetsdörrar säger om dörrbytet.

Klassisk eller ny och modern?

När man byter till en säkerhetsdörr av stål ska man inte behöva göra avkall på utseendet.

Vi erbjuder dig ett brett sortiment av färger, mönster och ytor och valmöjligheterna gör att du kan återskapa den gamla miljön med en ny säkerhetsdörr. Eller, om du hellre vill det, skapa något nytt och modernt.

Daloc in i minsta detalj.

Det är inte så svårt att göra en dörr. Men att tillverka en dörr som står emot inbrottsförsök och över 900oC i en brand till exempel, det är komplicerat. Det är de små detaljerna som gör skillnaden. Det sitter djupt rotat i vårt företag, vi vill att det ska vara bra grejer, det är ett egenvärde i sig. 

Här kan du fördjupa dig i detaljerna som tillsammans gör en dörr som har ett syfte och inspireras av bilder på dörrar i några av alla projekt där de gör nytta. 

Karminfästningar till Daloc-dörrar

Dörrarnas livscykel.

Våra dörrar är tillverkade på ett miljömässigt hållbart sätt för att på olika sätt göra nytta, till exempel att stoppa eldsvådor, oväsen och inbrottstjuvar.

De är också gjorda för att vara hållbara. Det är inte ovanligt att våra ståldörrar överlever byggnaden de sitter i och då kan de återbrukas. Eller återvinnas till 97 procent.

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Secor finns nära dig.

Secor är en rikstäckande organisation. Det betyder att de finns nära dig och är tillgängliga, både före, under och efter en installation.