Byta till Daloc Säkerhetsdörr i din lägenhet – det trygga valet.

Byta till Daloc Säkerhetsdörr i din lägenhet – det trygga valet.

Oavsett om du gillar att laga mat eller är en tålmodig granne kommer du att gilla din säkerhetsdörr från Daloc. Den sätter effektivt stopp för matos och oljud, brand och giftig rök – och tjuvar. Dessutom är det enklare än du tror att byta till Daloc Säkerhetsdörr i din lägenhet, förening eller fastighet.

6 skäl att välja Daloc Säkerhetsdörr.

Det är ingen slump att Daloc Säkerhetsdörr är Sveriges mest sålda. Den är gjord för att skydda dig och dina grannar mot brand och inbrott. Och den passar i de flesta miljöer. Självklart uppfyller Daloc Säkerhetsdörr alla krav som ställs i lagar och föreskrifter.


Här är några av alla fördelar:

Vad är en säkerhetsdörr – egentligen?

En riktig säkerhetsdörr stoppar inte bara inbrottstjuvar från att komma in i din lägenhet. Den skyddar dig också mot exempelvis brand, matos och oljud. Men vilka certifieringar och klassningar måste en dörr ha för att få kallas säkerhetsdörr?

Detaljbild säkerhetsmärke på säkerhetsdörr

Hur ska din säkerhetsdörr se ut?

Designen är både smakfull och genomtänkt. Lägg därtill att du har stor valfrihet när det gäller dörrens utseende med olika ytor, mönster och färger. Ska dörren vara trämönstrad eller målad? Ska den ha speglar eller glaspartier? Valmöjligheterna gör att du kan återskapa den gamla miljön med en ny säkerhetsdörr. Eller, om du hellre vill det, skapa något nytt och modernt.

Skicka en förfrågan.

Pris för byte till Daloc Säkerhetsdörr i min lägenhet eller i vår förening/fastighet?

Fyll i formuläret nedan så får du en offert via vår egen rikstäckande installationskedja Secor. Du förbinder dig inte till någonting genom att skicka in denna prisförfrågan.

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Secor finns nära dig.

Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar kan de lotsa dig genom hela processen och svara på de frågor som dyker upp före, under och efter dörrbytet.

Du kan skicka ett mejl eller ringa 020-440 450 så kopplas du gratis till din närmaste representant.