Byta till Daloc Säkerhetsdörr i din lägenhet – det trygga valet.

Byta till Daloc Säkerhetsdörr i din lägenhet – det trygga valet.

Oavsett om du gillar att laga mat eller är en tålmodig granne kommer du att gilla din säkerhetsdörr från Daloc. Den sätter effektivt stopp för matos och oljud, brand och giftig rök – och tjuvar. Dessutom är det enklare än du tror att byta till Daloc Säkerhetsdörr i din lägenhet, förening eller fastighet.

6 skäl att välja Daloc Säkerhetsdörr.

Det är ingen slump att Daloc Säkerhetsdörr är Sveriges mest sålda. Den är gjord för att skydda dig och dina grannar mot brand och inbrott. Och den passar i de flesta miljöer. Självklart uppfyller Daloc Säkerhetsdörr alla krav som ställs i lagar och föreskrifter.


Här är några av alla fördelar:

Vad är en säkerhetsdörr – egentligen?

En riktig säkerhetsdörr stoppar inte bara inbrottstjuvar från att komma in i din lägenhet. Den skyddar dig också mot exempelvis brand, matos och oljud. Men vilka certifieringar och klassningar måste en dörr ha för att få kallas säkerhetsdörr?

Detaljbild säkerhetsmärke på säkerhetsdörr

Hur byter man dörr och vad tycker våra kunder?

Här kan du läsa mer om hur dörrbytet går till och vad några kunder som redan bytt till våra säkerhetsdörrar säger om dörrbytet.

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Secor finns nära dig.

Secor är en rikstäckande organisation. Det betyder att de finns nära dig och är tillgängliga, både före, under och efter en installation.