Säkerhetsdörr av stål utan avkall på utseende.

När du byter till en säkerhetsdörr av stål ska du inte behöva göra avkall på utseendet. Vår stolthet sitter både i säkerheten och hur dörren är designad.

En säker dörr måste se säker ut och kännas säker när man tar i den. Högsta kvalitet i materialen, snygga detaljer och skandinavisk stilren design skapar en dörr som passar in i alla miljöer och tidsepoker.

NCS-kulörer.

Här är några av alla de NCS-kulörer du kan få en Daloc-dörr målad i. Andra NCS- eller RAL-kulörer offereras på begäran. Färdigmålade ytor har glansvärde 30-40. 

Se mer

Laminatplåtar.

Här är några av våra mest valda laminatplåtar till våra stål- och säkerhetsdörrar. Laminatplåt ger dig möjlighet att till exempel välja en vit insida i lägenheten och ett träslag eller annan kulör på dörrens utsida mot trapphuset.

Se mer

När du vill återskapa den ursprungliga miljön.

Daloc Säkerhetsdörr med träfront är valet för de som vill byta till moderna säkerhetsdörrar utan att göra avkall på den ursprungliga stilen. Tack vare träfronten kan du återskapa den gamla miljön och samtidigt få säkerhetsdörren av ståls alla fördelar.

Daloc dörrar i lägenhetshus

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Secor finns nära dig.

Secor är en rikstäckande organisation. Det betyder att de finns nära dig och är tillgängliga, både före, under och efter en installation.