Dörrar till ditt byggprojekt.

Dörrar till ditt byggprojekt.

Sedan 1942 har vi utvecklat och tillverkat stål- och trädörrar som skyddar liv och egendom mot brand, oljud och inbrott. Kort sagt, dörrar med ett tydligt syfte. Som arkitekt, byggentreprenör eller återförsäljare kan du tryggt luta dig mot vår kompetens och kunskap var du än befinner dig i byggprocessen. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

6 skäl att välja Daloc som din partner.

Vårt huvudkontor finns i Töreboda mitt emellan Vättern och Vänern. Här tillverkar vi också många av våra dörrar i toppmoderna anläggningar och levererar dem till kunder över hela Skandinavien och Europa. I dag är vi en av Europas främsta dörrtillverkare. Allt började med en branddörr 1942 och sen dess har vi kontinuerligt utvecklat både våra dörrar och vår egen verksamhet.

Här är några av fördelarna med att jobba med oss på Daloc:

Vit dörr ikon

Support.

Ta kontakt vår säljavdelning så hjälper vi dig att hitta rätt dörrar med kortast tänkbara leveranstid.

Vit dörr ikon

Daloc-dörrar i miljödatabaser.

Vi vill förenkla för dig som vill välja hållbara dörrar till dina projekt. Därför hittar du våra dörrar i nedanstående miljödatabaser. Det är en effekt av vårt miljöarbete och av att våra produktionsmetoder är anpassade för att medverka till ett starkt och ekologiskt hållbart samhälle.

Vi hjälper gärna till.

Dörrar kan vara svårare än man tror. Det är mycket att ta hänsyn till som till exempel mått och beslag, regler och klassningar, karmar och trösklar. Men om du hör av dig till oss så blir det betydligt enklare.