Våra dörrar skyddar lika bra i morgon som i dag.

John W Johansson som grundade Daloc brukade säga, ”ska man göra något så ska man göra det rejält”. Det synsättet har alltid genomsyrat vårt företag och gjort oss till Skandinaviens ledande dörrtillverkare.

Vi tror på framtiden. Därför togs nyligen beslut om att investera en kvarts miljard i anläggningarna i Töreboda fram till år 2025 för att öka produktionskapaciteten och möjliggöra koncernens fortsatta tillväxt. Men på ett sätt så att naturresurserna långsiktigt inte ska påverkas negativt. 

Hållbara dörrar för en hållbar miljö.

Miljöarbetet har alltid varit viktigt för oss. Det är en självklarhet att ta hänsyn till naturen, orterna och de boende på platserna där vi verkar. Vi vill bidra till ett starkt och ekologiskt hållbart samhälle.

Därför ligger vi långt fram när det gäller att miljöanpassa vår verksamhet och se till att våra produktionsmetoder har låg miljöpåverkan.

Personer cyklar i naturen

Vi utvecklar framtidens dörrar.

Innovation och smarta tillverkningsmetoder är en nyckel till vår framgång och något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi väljer våra egna vägar och utvecklar våra egna produkter och lösningar. Så har vi alltid jobbat. Resultatet är högkvalitativa dörrar som produceras i våra egna anläggningar i Sverige som är bland de modernaste i Europa. 

Vi strävar alltid efter att inspirera, överraska och överträffa oss själva och våra kunders förväntningar. På så sätt lyckas vi ständigt ta nya steg i utvecklingen av hur dörrar kan se ut och fungera.

Person arbetar med ritning på datorn

Vi producerar med perfektion.

Dörren som idé är enkel. Men när man tillverkar brand-, ljud- och inbrottsklassade dörrar så är processen komplicerad. Det krävs mycket utvecklingsarbete innan vi sätter en ny dörr i produktion.

Vi har alltid legat i framkant när det gäller att utveckla våra dörrar och produktionsmetoder. Det är därför vi kan erbjuda kostnadseffektiva dörrar med en mycket hög kvalitetsnivå och leveranssäkerhet.

Robot arbetar i Daloc fabrik

Vi finns här för dig – i dag och i morgon.

Vår ambition är att se till att du alltid får bästa möjliga dörrlösningar till dina projekt. Därför har vi runt 500 engagerade medarbetare som arbetar i vår koncern.

De flesta av oss jobbar på våra anläggningar runt om i Sverige. Vi har också medarbetare på våra kontor i Skandinavien och övriga Europa.

Engagerade Medarbetare samtalar