Alla dörrar från Daloc har ett syfte.

Alla dörrar från Daloc har ett syfte.

Varenda dörr som vi tillverkar på Daloc har ett tydligt syfte. Som att till exempel låta en blivande trumpetstjärna öva utan att bli störd och utan att störa. Så har det varit sedan vi startade 1942 med en dörr som stod emot brand. I dag har vi ett brett sortiment av svensktillverkade dörrar av både stål och trä som skyddar mot det mesta. Allt på ett ställe.

Dörrar av stål och trä från samma tillverkare.

Daloc har ett brett sortiment av svensktillverkade dörrar som skyddar mot bland annat brand, ljud och inbrott. Allt på ett ställe. Enkelt för dig som ritar, beställer och bygger.

Våra dörrmodeller.

Öppna förskolor och slutna försvarsanläggningar. Äldreboenden och studenthem. Arenor och hotell. Bostadshus och kontor. Våra dörrmodeller gör nytta överallt. Vi har stål- och trädörrar inom de flesta klassningar när det gäller brand, ljud och säkerhet. Allt på ett ställe.

Samlingsbild på dalocdörrar

Svanenmärkta byggnader och andra miljödatabaser med Daloc-dörrar.

Vi vill förenkla för dig som vill välja hållbara dörrar till dina projekt. Därför hittar du våra dörrar i nedanstående miljödatabaser. Det är en effekt av vårt miljöarbete och av att våra produktionsmetoder är anpassade för att medverka till ett starkt och ekologiskt hållbart samhälle. Du kan även välja våra dörrar i Svanenmärkta byggnader.

Vi hjälper gärna till.

Det här med dörrar är inte så enkelt som det ser ut. Så vi hjälper dig gärna med det du behöver för att lyckas med dina projekt. Du kan tryggt luta dig mot vår kunskap var du än befinner dig i processen. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.