Dörrar med ett syfte.

Dörrar med ett syfte.

Varenda dörr som vi tillverkat på Daloc har ett tydligt syfte. Som att till exempel låta en blivande trumpetstjärna öva utan att bli störd och utan att störa. Så har det varit sedan vi startade 1942 med en dörr som stod emot brand. I dag gör vi stål- och trädörrar som står emot det mesta. 

Dörrar av stål och trä från samma tillverkare.

Ett brett sortiment av svensktillverkade dörrar som skyddar mot bland annat brand, ljud och inbrott. Allt på ett ställe. Enkelt för dig som ritar, beställer och bygger.

Svanenmärkta byggnader och andra miljödatabaser med Daloc-dörrar.

Vi vill förenkla för dig som vill välja hållbara dörrar till dina projekt. Därför hittar du våra dörrar i nedanstående miljödatabaser. Det är en effekt av vårt miljöarbete och av att våra produktionsmetoder är anpassade för att medverka till ett starkt och ekologiskt hållbart samhälle. Du kan även välja våra dörrar i Svanenmärkta byggnader.

Dörrarnas livscykel.

Våra dörrar är tillverkade på ett miljömässigt hållbart sätt för att på olika sätt göra nytta, till exempel att stoppa eldsvådor, oväsen och inbrottstjuvar.

De är också gjorda för att vara hållbara. Det är inte ovanligt att våra ståldörrar överlever byggnaden de sitter i och då kan de återbrukas. Eller återvinnas till 97 procent.

Dörrarnas livscykel illustration

Vi hjälper gärna till.

Dörrar kan vara svårare än man tror. Det är mycket att ta hänsyn till som till exempel mått och beslag, regler och klassningar, karmar och trösklar. Men om du hör av dig till oss så blir det betydligt enklare.