Byta till Daloc Säkerhetsdörr – enklare än du tror.

Du lämnar din nyckel på morgonen och kommer hem till en ny säkerhetsdörr – exakt så som du vill ha den. Svårare än så är det inte att byta lägenhetsdörr. Secors kompetenta medarbetare hjälper dig med allt som krävs från första diskussion till färdig installation oavsett var du befinner dig i Sverige.

Tryggt och säkert dörrbyte i lägenhet eller bostadsrätt.

När du väljer en dörr från Daloc väljer du inte bara Skandinaviens mest sålda säkerhetsdörr. Vi har en egen sälj- och installationskedja som heter Secor. De hjälper dig med allt som krävs från första diskussion till färdig installation. Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar är de med dig genom hela processen.

Ett beprövat dörrbyte.

Installationen är en mycket viktig del av dörren. En felinstallerad dörr betyder att brandgaser kan sippra in eller ut, tjuvar lättare ta sig in, ljud höras utifrån och så vidare.

En säkerhetsdörr från Daloc kan monteras i praktiskt taget alla väggar. Dörren levereras alltid komplett med karm, tröskel, gångjärn och lås. Allt är utvecklat, testat och certifierat som en enhet och på så sätt kan vi garantera säkerheten och kvaliteten.

Ett normalt dörrbyte tar cirka 3 timmar. Den boende kan vara hemma. Installatören städar efter sig, det ska vara rent och snyggt efteråt. När installationen är utförd får den boende en kort genomgång om hur dörren fungerar.

För att säkerställa att dörrbytet görs korrekt är alla installatörer på Secor certifierade och välutbildade. På så sätt kan du vara helt säker på att få en dörr som lever upp till det som utlovas. Hos Secor är allt inkluderat i priset, de tar till och med hand om din gamla dörr.

Inspiration för dig som funderar på att byta dörr.

På secor.se kan du inspireras av kunder som bytt till våra säkerhetsdörrar och lära dig av deras erfarenheter.

10 viktiga punkter inför dörrbytet!

Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar så är ett dörrbyte är egentligen inte så komplicerat. Bara ni tar saker och ting i rätt ordning. För att bytet ska gå så smidigt som möjligt för er har vi tillsammans med Secor tagit fram denna guide med 10 viktiga punkter.

Säkerhetsdörr till ditt hem eller din förening?

Det är enklare än du tror - och skapar ett tyst och tryggt hem.

Secor finns nära dig.

Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar kan de lotsa dig genom hela processen och svara på de frågor som dyker upp före, under och efter dörrbytet.

Du kan skicka ett mejl eller ringa 020-440 450 så kopplas du gratis till din närmaste representant.