Byta till säkerhetsdörr - enklare än du tror

Stort projekt? Nej, att byta till säkerhetsdörr är enklare än du tror. Du lämnar din nyckel på morgonen och kommer hem till en ny säkerhetsdörr – exakt så som du vill ha den. Svårare än så är det inte.

En säker dörr är en rätt monterad dörr.

Daloc Säkerhetsdörr stoppar inte bara tjuvar och bränder. Du kommer också att trivas bättre hemma. Som en följd av den formstabila och täta konstruktionen stoppar dörren även obehagliga dofter, ljud och drag. Montaget är en del av dörren. Fel monterad dörr betyder att brandgas kan sippra in eller ut, tjuvar lättare ta sig in, ljud höras från utifrån o s v. Hur bra dörren än är. Därför är det viktigt att dörren installeras helt korrekt.

Tryggt och säkert dörrköp.

Secor är Daloc-koncernens egna rikstäckande sälj- och installationskedja för dörrbyten i flerbostadshus. Deras installatörer är utbildade och certifierade i det som kallas för SecorInstallationen, en process som i detalj beskriver installationen steg för steg i. På det viset kan du vara helt säker på att få en dörr som lever upp till det som utlovas.

Från köp till färdig installation.

När du köper din Daloc Säkerhetsdörr via Secor köper du inte bara marknadens mest sålda säkerhetsdörr, utan allt som krävs från första diskussion till färdig installation. Oavsett om det handlar om en enda eller många dörrar lotsar de dig genom hela processen. De hjälper dig välja rätt dörr och tar fram alla underlag och annat som följer av ett dörrbyte. Hanterar du ett större projekt kan Secor även hjälpa dig med entrépartier, fastighetsboxar, och dörrar för t ex källare, vind, tvättstuga och förråd.

Secor finns nära dig

Secor är en rikstäckande organisation. Det betyder att de finns nära dig och är tillgängliga, både före, under och efter en installation. Läs mer på secor.se eller ring 020-440 450 så kopplas du gratis till din närmaste representant.

Säkerhetsdörr för ditt hem eller din bostadsrättsförening?

Det är enklare än du tror - Secor tar hand om allt från leverans till installation

Läs mer hos Secor