Bassortiment laminat, faner och kantlister.

Vi har tagit fram ett bassortiment av laminat, faner och kantlister som passar bra i skolor, äldreboenden, hotell, kontor eller andra platser där man behöver en ombonad och behaglig inomhusmiljö.

Standardlaminat och -faner.

För att skapa en bättre leveransberedskap för dig som kund finns ett antal laminat- och fanervarianter som bassortiment. I vårt bassortiment av faner finns björk, bok, ek och mahogny. Andra laminat eller faner offereras på begäran.

 

Se fler ytor

Kantlister.

Laminatdörrar levereras som standard med skyddande kantlist av 3 mm bokmönstrad ABS-plast. Alternativt levereras dörren med ABS-kantlist i andra mönster och färger eller med massiv träkantlist. Målade dörrar levereras med målad skyddande ABS-kantlist. Fanérade dörrar levereras med fanérad kantlist i samma träslag som dörrbladsytan.

 

Se fler kantlister

Vi hjälper gärna till.

Det här med dörrar är inte så enkelt som det ser ut. Så vi hjälper dig gärna med det du behöver för att lyckas med dina projekt. Du kan tryggt luta dig mot vår kunskap var du än befinner dig i processen. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.