Arkivdörr Daloc S50, S53 och S54.

Våra arkivdörrar används där kraven på motståndskraft mot brand är mycket höga (BSAB NSC.2512), samtidigt som de måste vara en integrerad del i omgivande miljö.

BSAB NSC.2512 - Arkiv- och valvdörrar.

Klassningar.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering samt SBSC. RISE och SBSC utför regelbundna tillverkningskontroller i Dalocs fabriker.

Teknisk specifikation Daloc S50 Teknisk specifikation Daloc S53 RC3 Teknisk specifikation Daloc S54 RC4

120 minuter.

Upp till Rw 43 dB.

 SS-EN 13501-2 klass Sa.

Upp till RC4 enligt SS-EN 1627.
C1-C3 enligt SS-EN ISO 12944-2.

Godkänd att ingå i Svanenmärkta hus.

Skandinavisk design.

Vår unika snedfasade överfals ger dörren en ombonad och bearbetad känsla. Att dörren är både säker och snygg från sidan beror även på sammanfogningen med dolda plåtkanter. Två små men viktiga detaljer som sätter fokus på dörren som en viktig del av inredningen.

Arkivdörr med lås
Svart dörr med Daloc märke
Vit tätningslist
Tillverkning av dörrar i fabrik
  • 1
  • 2
  • 3
/3
Snedfasad överfals höjer dörrens estetiska uttryck jämfört med en vanlig fals.
Tätningslist i spår i karm och integrerat justerbart slutbleck är standard.
Alla ståldörrar från Daloc målas med miljövänlig vattenburen färg.

Egenutvecklad innovativ design och produktionsteknik.

Våra arkivdörrar är trots sitt höga brandskydd en dörrmodell som platsar i alla miljöer med sin genomtänkta och välutvecklade konstruktion och design. Den kraftiga och snedfasade överfalsen och de dolda plåtkanterna bidrar till dörrens estetiska uttryck samtidigt som de är två små detaljer som bidrar till dörrens höga brandskydd.

Provad och certifierad.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering samt SBSC. RISE och SBSC utför regelbundna tillverkningskontroller i våra fabriker.

20 standardkulörer och flera miljoner NCS-kulörer.

Samtliga dörrar målas i vattenburen miljövänlig färg och för att erbjuda en bättre leveransberedskap finns ett antal NCS-kulörer som standardutförande. Andra NCS­-kulörer offereras på begäran. Du kan även få dörrbladet med yta av trämönstrad laminatplåt.

Dörr till Riksarkivet.

Arkivdörr Daloc S50, S53 och S54 kan även utföras för att uppfylla kraven för RA-FS 2013:4 enligt Riksarkivets författningssamling.

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation och fakta för proffs.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Läs mer