Daloc S63 (Y63) - Säkerhetsdörr RC4.

Säkerhetsdörr S63 (Y63) är en dörr i RC4 för miljöer där de estetiska kraven är lika höga som kraven på säkerhet. Butiker, datarum och andra utrymmen med stöldbegärligt gods är några exempel på var den lämpar sig.

Klassningar.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering samt SBSC. RISE och SBSC utför regelbundna tillverkningskontroller i Dalocs fabriker.

Teknisk specifikation Daloc S63 Teknisk specifikation Daloc Y63

Upp till 60 min.

Upp till Rw 43 dB.

SS-EN 13501-2 klass Sa och S200

RC4 enligt SS-EN 1627. SSF 1078 klass 3

FB3 enligt SS-EN 1522 (ej brandklass)

C1-C3 enligt SS-EN ISO 12944-2.
Ytterdörr Daloc Y63 är CE-märkt enligt produktstandarden för ytterdörrar EN 14351-1 och EN 16034 om brandegenskaper föreligger.

Godkänd att ingå i Svanenmärkta hus.

Skandinavisk design i kombination med hög säkerhet.

Den är en utmärkt dörr för miljöer där de estetiska kraven är lika höga som kraven på säkerhet.

Flera härdade bakkantstappar och svetsade gångjärn bidrar till att göra dörren mycket säker samtidigt som den unika snedfasade överfalsen ger dörren en ombonad och bearbetad känsla. Att dörren är både säker och snygg från sidan beror även på sammanfogningen med dolda plåtkanter. Två små men viktiga detaljer som sätter fokus på dörren som en viktig del av inredningen.

Skandinavisk design bakkantstappar
Dörr med Daloc märke
Närbild på bakkantstapp
Närbild på bakkantstapp och fashetshål
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
/4
Märket på dörren är en tydlig signal till inbrottstjuven att detta är en säkerhetsdörr från Daloc.
Dörrbladet är utrustat med bakkantstappar formade som hakar. De griper tag i den förstärkta stålkarmen vid ett inbrottsförsök.
Tappbärande elförzinkade gångjärn med härdade sprintar och en svetsad gångjärnshylsa förhindrar upprullning och tillsammans med tapparna blir det så gott som omöjligt att bryta sig in den vägen.
Tätningslist i spår i karm och integrerat justerbart slutbleck är standard.

En säker och snygg dörr.

Flera lager stålplåt och mineralull tillsammans med invändiga inbrottsförstärkningar ger en stark och seg men relativt lätt konstruktion. 

Tappbärande elförzinkade gångjärn med härdade sprintar och en svetsad gångjärnshylsa förhindrar upprullning och tillsammans med tapparna blir det så gott som omöjligt att bryta sig in den vägen.

Stålkarmen tillverkas av höghållfasthetsstål och är lika genomtänkt i sin konstruktion som dörrbladet. Den ska tåla rejält med våld, samtidigt som den ska vara snygg och dessutom vara smidig att montera.

Provad och certifierad.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering samt SBSC. RISE och SBSC utför regelbundna tillverkningskontroller i våra fabriker.

20 standardkulörer och flera miljoner NCS-kulörer.

Samtliga dörrar målas i vattenburen miljövänlig färg och för att erbjuda en bättre leveransberedskap finns ett antal NCS-kulörer som standardutförande. Andra NCS­-kulörer offereras på begäran. Du kan även få dörrbladet med yta av trämönstrad laminatplåt.

Lättmonterad och efterjusterbar.

Karmen monteras och fixeras snabbt genom karmens efterjusterbara karmhylsor (insexnyckel).

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation och fakta för proffs.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Läs mer