Ståldörr Daloc S67 (Y67).

En slitstark och välbeprövad dörrkonstruktion i industrilokaler, parkeringshus och andra lokaler där man behöver en stor öppning i väggen.

Klassningar.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering. RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i Dalocs fabriker.

Teknisk specifikation Daloc S67 Teknisk specifikation Daloc Y67

60 minuter.

C1-C2 enligt SS-EN ISO 12944-2.
Ytterdörr Daloc Y67 är CE-märkt enligt produktstandarden för ytterdörrar EN 14351-1.

Godkänd att ingå i Svanenmärkta hus.

Vanlig i korridorer.

Branddörr Daloc S67 används ofta för att hindra brandspridning i korridorer och andra miljöer. Dörrbladen är då ofta uppställda på elmagneter och stängs endast vid händelse av en brand vilket gör att du ofta inte tänker på dem när du passerar.

Dörr S67 i hisskorridor

Referens Victoria Tower, Kista.

I hjärtat av Kista Science City norr om Stockholm ligger Victoria Tower. I hotellets foajé möts du direkt av en Daloc S30. Längre in i hotellet möter du Daloc-dörrar av alla de slag. Och när du lägger dig i ditt rum kan du sova tryggt bakom en hotellrumsdörr från Daloc.

Daloc dörr i foaje i Hotell Victoria Tower

Provad och certifierad.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering. RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i våra fabriker.

Sammansatt och färdigisolerad karm.

Våra stålkarmar framställs med stor insikt om detaljernas betydelse för funktion, livslängd och utseende. De kommer sammansatta och färdigisolerade från fabrik och monteras sedan smidigt genom karmens efterjusterbara karmhylsor.

Levereras grundmålad.

Ståldörr Daloc S67 (Y67) har en välbeprövad konstruktion och är lämplig där det ställs krav på styrka, stabilitet och tålighet. Den levereras grundmålad för färdigmålning på plats.

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation och fakta för proffs.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Läs mer