Brandlucka Daloc S81 (Y81).

Brandlucka S81 är en stållucka som ofta används som inspektionslucka i brandväggar.

Teknisk specifikation.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns fakta, ritningar och annan teknisk information samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Teknisk specifikation S81 (Y81)

60 minuter.

C1-C2 enligt SS-EN ISO 12944-2.
Stållucka Daloc Y81 för utvändigt bruk är CE-märkt enligt produktstandarden EN 14351-1.
Grå karm och skruvinfästning
ASSA låshus
Grå A60 dörr med Daloc märke
  • 1
  • 2
  • 3
/3
Karmen levereras sammansatt för skruvinfästning i vägg.
Bladet är försett med låshus Assa 565 som standard.
Brandklass A60.

Enkel och välbeprövad konstruktion.

Brandlucka S81 används ofta för att ge möjlighet till kontroll av tex spjäll, vvs-kopplingar och annat som kan finnas inne i väggen. Parbladiga luckor tillverkas som Daloc S10 eller S30 med karm runt om.

Provad och certifierad.

Prestanda på luckans egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering. RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i Dalocs fabriker.

20 standardkulörer och flera miljoner NCS-kulörer.

För att erbjuda en bättre leveransberedskap finns ett antal NCS-kulörer som standardutförande. Andra NCS­-kulörer offereras på begäran.

Förzinkad stålplåt.

Luckbladet är 48 mm tjockt och tillverkas av förzinkad stålplåt med isolering av mineralull. Luckans stålkarm har fast foder på gångjärnssidan och levereras sammansatt för skruvinfästning i vägg.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns tekniska fakta, ritningar samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Läs mer