Trädörr Daloc T10.

T10 är en massiv trädörr för utrymmen där det ställs krav på funktion och slitage men utan speciella krav på ljudisolering eller brandskydd. 

Teknisk specifikation.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns tekniska fakta, ritningar samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Teknisk specifikation Daloc T10

Oklassad

Oklassad

Hygienklass 1-3 enligt ”Riktlinjer för vårdhygieniska aspekter” framtagna av Program för Teknisk Standard, PTS.
Belastningsklass W enligt SS-EN 16580 Fönster och dörrar - Dörrblad vattensäkra mot väta och stänk.

Skyddande kantlist på alla sidor.

Alla trädörrar från Daloc är försedda med skyddande kantlist runt om hela dörrbladet, oavsett om den är målad eller har en yta av laminat eller faner, vilket både skyddar och gör det lätt att hålla rent. Detta har gjort våra trädörrar mycket populära i offentliga miljöer som tex äldreboende, skolor, vårdcentraler, kontor och idrottshallar.

Kantlist runt hela dörrbladet
Daloc T10 målas vit i fabrik
Närbild på trähylsa
T10 i förskolemiljö
  • 1
  • 2
  • 3
/3
Alla trädörrar från Daloc målas med miljövänlig vattenburen färg.
Fabriksmonterad karmhylsa ger ett snabbare och smidigare montage med lägre totalkostnad.
Dörrbladets kraftigare ramträ (38×66 mm) skapar stryktålighet och vridstyvhet för krävande miljöer.

Ny konstruktion ger ännu bättre trädörr.

Tack vare moderna och flexibla produktionslinjer kan de flesta dörrvarianter med olika klassningar och ytskikt räknas in i standardsortimentet. En helt ny konstruktion gör dörrbladet stryktåligt och vridstyvt vilket bidrar till lång livslängd.

Karmar i stål och trä.

Våra karmar är utvecklade med fokus på funktion, kvalitet, livslängd och design. Oavsett om vi tillverkar dem i trä eller stål.

20 standardkulörer och flera miljoner NCS-kulörer.

Samtliga dörrar målas i vattenburen miljövänlig färg och för att erbjuda en bättre leveransberedskap finns ett antal NCS-kulörer som standardutförande. Andra NCS-­kulörer offereras på begäran.

Laminatyta eller faner.

För att skapa en bättre leveransberedskap för dig som kund finns ett antal laminat- och fanervarianter som bassortiment. Andra laminat eller faner offereras på begäran.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns tekniska fakta, ritningar samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Läs mer