Pendeldörr Daloc T15.

Pendeldörr T15 är avsedd att användas som innerdörr där frekvent persontrafik förekommer, som tex mellan kök och matsal på restauranger.

Teknisk specifikation.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns tekniska fakta, ritningar samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Teknisk specifikation Daloc T15

Oklassad

Oklassad

Skyddande kantlist på alla sidor.

Alla trädörrar från Daloc är försedda med skyddande kantlist runt om hela dörrbladet, oavsett om den är målad eller har en yta av laminat eller faner, vilket både skyddar och gör det lätt att hålla rent. Detta har gjort våra trädörrar mycket populära i offentliga miljöer som tex äldreboende, skolor, vårdcentraler, kontor och idrottshallar.

Kantlist runt hela dörrbladet

Referens Fredrikstad stadion, Norge.

Stadion är byggd på delar av äldre industrihallar och rymmer ungefär 15 000 människor för blandade aktiviteter. I byggnaden används förutom pendeldörrar även ståldörrar och andra massiva trädörrar från Daloc.

Daloc dörrar i fredrikstad stadion

Karmar i stål och trä.

Våra karmar är utvecklade med fokus på funktion, kvalitet, livslängd och design. Oavsett om vi tillverkar dem i trä eller stål.

20 standardkulörer och flera miljoner NCS-kulörer.

Samtliga dörrar målas i vattenburen miljövänlig färg och för att erbjuda en bättre leveransberedskap finns ett antal NCS-kulörer som standardutförande. Andra NCS-­kulörer offereras på begäran.

Laminatyta eller faner.

För att skapa en bättre leveransberedskap för dig som kund finns ett antal laminat- och fanervarianter som bassortiment. Andra laminat eller faner offereras på begäran.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns tekniska fakta, ritningar samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Läs mer