Entréparti Daloc YEP66.

Entréparti YEP66 är både stilrent och stabilt. Det är tillverkat i varmförzinkat stål, vilket ger maximal livslängd och minimalt underhållsbehov. 

Klassningar.

Prestanda på partiets egenskaper har provats av RISE (tidigare SP). RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i Dalocs fabriker.

Teknisk specifikation Daloc YEP

RC2 enligt SS-EN 1627.

C3 enligt SS-EN ISO 12944-2.
Entréparti YEP66 är CE-märkt enligt EN 14351-1 och klimatprovade enligt EN 1121.

Godkänd att ingå i Svanenmärkta hus.

Stryktåligt och långlivat.

Entrén är ett blickfång samtidigt som den gör inomhusmiljön trevligare, varmare och tystare. Dalocs entrépartier gör allt detta och tål hög belastning under lång tid, i alla typer av klimat.

Våra entrépartier är tillverkade i varmförzinkat stål och är dimensionerade för höga krav. Konstruktionen bygger på en formstabil, fuktresistent, oorganisk isolerkärna med lång livslängd. Samtliga partier är CE-märkta och klassade enligt SS-EN 14351-1 och klimatprovade enligt SS-EN 1121.

Grönt entréparti i vitt lägenhetshus
Röd YEPP66 dörr
Röd dörr låshus
Röd YEPP66 dörr med Daloc märke
Röd YEPP66 med rostfri tröskel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
/4
Entréparti YEP 66 bygger på ett modulsystem som kännetecknas av stor valfrihet.
Partierna förses med godkända låshus för gällande klassning och funktion.
Entrépartiet förses med kullagrade gångjärn.
Rostfri tröskel är standard och den kan levereras i flera utföranden.

Flexibelt modulsystem.

Vårt entréparti Daloc YEP66 är tillverkat i varmförzinkat stål och isolerat med mineralull. Det är dimensionerat för höga krav och lång livslängd. Konstruktionen är uppbyggd av moduler i ett system som gör att vi kan leverera partier i olika kombinationer och kulörer.

Provad av RISE.

Prestanda på partiets egenskaper har provats av RISE (tidigare SP). RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i våra fabriker.

Sammansatt och färdigisolerad karm.

Våra stålkarmar framställs med stor insikt om detaljernas betydelse för funktion, livslängd och utseende. De kommer sammansatta och färdigisolerade från fabrik och monteras sedan smidigt genom karmens efterjusterbara karmhylsor.

Ytbehandling.

Varmförzinkade entrépartier levereras som standard målade. Motsvarar korrosivitetsklass C3 enligt EN ISO 12944-2/BSK 07.

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation och fakta för proffs.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Läs mer