Träparti Daloc TP.

Dalocs träpartier finns i standardformat som täcker de flesta behov. De kan monteras som sidoljus, överljus eller kombineras till systemväggar. Träpartierna levereras utan spröjs eller med horisontella spröjs. 

Klassningar.

Prestanda på träpartiernas egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering. RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i Dalocs fabriker.

Teknisk specifikation Daloc TP0

Upp till 60 minuter

Upp till Rw 43 dB

Kan fås med FSCMix. Godkänd att ingå i Svanenmärkta hus.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
/4

Klassade träpartier.

Våra träpartier är provade och typgodkända i brandklass EI30, EI60, EI260. Ljudreduktion Rw 28dB, 33dB, 38dB eller 43dB beroende på vilket glas du väljer. Glasen är personsäkerhetsglas i klass 1(B)1, 1(C)1 och 2(B)2 enligt EN 12600.

Träpartierna tillverkas som standard i furu med karmdjup 92 mm, 118 mm eller 145 mm. Karmarna är borrade för infästning mot annat parti, dörrkarm eller vägg. Träpartierna levereras målade i någon av våra standardkulörer eller valfri NCS-kulör.

Om du vill kan du få träpartier med pålimningar av massivt ädelträ som exempelvis ek. Sådana glaspartier specialtillverkas av Orresta Dörr med Dalocs klassade grundkonstruktion som bas. Läs mer om det på orrestadorr.se.

 

Courtyard Stockholm.

Courtyard Stockholm ligger på Kungsholmen med utsikt över Mälaren. Stål- och trädörrar samt glasade träpartier från Daloc och Orresta utgör en del av den moderna designen.

Trä och glaspartier i kontorsmiljö

Ljudreduktion.

Upp till Rw 28, 33, 38 eller 43dB enligt uppgift från glastillverkaren. Vid projektering minskas uppmätt ljudreduktion parti med 2-3 dB för hänsyn till montage och utförande.

20 standardkulörer och flera miljoner NCS-kulörer.

Samtliga dörrar målas i vattenburen miljövänlig färg och för att erbjuda en bättre leveransberedskap finns ett antal NCS-kulörer som standardutförande. Andra NCS-­kulörer offereras på begäran.

Spöjsvarianter.

Våra partier finns i flera standardformat och kan enkelt paras med våra trädörrar. De kan monteras som sidoljus, överljus eller kombineras till systemväggar. Träpartierna levereras utan spröjs eller med horisontella alternativt vertikala spröjs.

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns tekniska fakta, ritningar samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Läs mer