Trä- och glaspartier från Töreboda.

Att inreda med glaspartier ger både karaktär och funktion, öppenhet och avskildhet. Det gör även inomhusmiljön ljusare – en stor vinst i exempelvis skolor, kontor och offentlig miljö.

Våra glaspartier.

Dalocs glaspartier finns i utföranden som täcker de flesta behov. De kan monteras som sidoljus, överljus eller kombineras till systemväggar. 

Daloc TP Träparti

Dalocs träpartier finns i standardformat som täcker de flesta behov. De kan monteras som sidoljus, överljus eller kombineras till systemväggar. Träpartierna levereras utan spröjs eller med horisontella spröjs. 

Läs mer

Upp till 60 minuter

Upp till Rw 43 dB

Glasparti i kontor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/5

Klassade träpartier.

Våra träpartier är provade och typgodkända i brandklass EI30, EI60, EI260. Ljudreduktion Rw 28dB, 33dB, 38dB eller 43dB beroende på vilket glas du väljer. Glasen är personsäkerhetsglas i klass 1(B)1, 1(C)1 och 2(B)2 enligt EN 12600.

Träpartierna tillverkas som standard i furu med karmdjup 92 mm, 118 mm eller 145 mm. Karmarna är borrade för infästning mot annat parti, dörrkarm eller vägg. Träpartierna levereras målade i någon av våra standardkulörer eller valfri NCS-kulör.

Om du vill kan du få träpartier med pålimningar av massivt ädelträ som exempelvis ek. Sådana glaspartier specialtillverkas av Orresta Dörr med Dalocs klassade grundkonstruktion som bas. Läs mer om det på orrestadorr.se.

 

Vi hjälper gärna till.

Det här med dörrar är inte så enkelt som det ser ut. Så vi hjälper dig gärna med det du behöver för att lyckas med dina projekt. Du kan tryggt luta dig mot vår kunskap var du än befinner dig i processen. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.