Daloc TP – ett trä- och glasparti från Töreboda.

Att inreda med glasade träpartier och glaspartier ger både karaktär och funktion, öppenhet och avskildhet. Det gör även inomhusmiljön ljusare – en stor vinst i exempelvis skolor, kontor och offentlig miljö.

Dalocs träpartier finns i standardformat som täcker de flesta behov. De kan monteras som sidoljus, överljus eller kombineras till systemväggar. Träpartierna levereras utan spröjs eller med horisontella spröjs. 

Teknisk specifikation.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns tekniska fakta, ritningar samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Teknisk specifikation Daloc TP

Upp till 60 minuter

Upp till Rw 43 dB

Glasparti i kontor
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
/5

Klassade träpartier.

Våra träpartier är provade och typgodkända i brandklass EI30, EI60, EI260. Ljudreduktion Rw 28dB, 33dB, 38dB eller 43dB beroende på vilket glas du väljer. Glasen är personsäkerhetsglas i klass 1(B)1, 1(C)1 och 2(B)2 enligt EN 12600.

Träpartierna tillverkas som standard i furu med karmdjup 92 mm, 118 mm eller 145 mm. Karmarna är borrade för infästning mot annat parti, dörrkarm eller vägg. Träpartierna levereras målade i någon av våra standardkulörer eller valfri NCS-kulör.

Om du vill kan du få träpartier med pålimningar av massivt ädelträ som exempelvis ek. Sådana glaspartier specialtillverkas av Orresta Dörr med Dalocs klassade grundkonstruktion som bas. Läs mer om det på orrestadorr.se.

 

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Läs mer om träpartier.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns tekniska fakta, ritningar samt montageanvisningar och annan dokumentation.