Träpartier och glaspartier med brandklass och ljudreduktion.

Att inreda med glasade träpartier och glaspartier ger både karaktär och funktion, öppenhet och avskildhet. Det gör även inomhusmiljön ljusare – en stor vinst i exempelvis skolor, kontor och offentlig miljö. Dalocs träpartier finns i standardformat som täcker de flesta behov. De kan monteras som sidoljus, överljus eller kombineras till systemväggar. Träpartierna levereras utan spröjs eller med horisontella spröjs.

Klassade träpartier.

Träpartierna tillverkas som standard i furu med karmdjup 92 mm, 118 mm och 145 mm. Karmarna är borrade för infästning mot annat parti, dörrkarm eller vägg. Träpartierna levereras målade i någon av våra standardkulörer eller valfri NCS-kulör. Om du vill kan du få träpartier med pålimningar av massivt ädelträ som exempelvis ek. Sådana partier specialtillverkas av Orresta Dörr med Dalocs klassade grundkonstruktion som bas.

Våra träpartier är provade och typgodkända i brandklass EI30. Ljudreduktion Rw 28dB, 33dB, 38dB eller 43dB beroende på vilket glas du väljer. Glasen är personsäkerhetsglas i klass 1(B)1, 1(C)1 och 2(B)2 enligt EN 12600.

Våra träpartier och glaspartier

Vi kan hjälpa dig i hela ditt projekt.

Läs mer