Ståldörr Daloc S10 (Y10).

Daloc S10 och ytterdörr Daloc Y10 är i första hand utvecklade för miljöer där i första hand styrka, stabilitet och tålighet prioriteras. Därför är den lämplig i industrilokaler, parkeringshus, källare och andra lokaler i tuffa miljöer.

Klassningar.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering. RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i Dalocs fabriker.

Teknisk specifikation Daloc S10 Teknisk specifikation Daloc Y10

Upp till 60 min.

C1-C3 enligt SS-EN ISO 12944-2.
Ytterdörr Daloc Y10 är CE-märkt enligt produktstandarden för ytterdörrar EN 14351-1 och EN 16034 om brandegenskaper föreligger.

Godkänd att ingå i Svanenmärkta hus.

Detaljbild på dörrbladets kant
Detaljbild på dörrens dörrblad
Daloc fabrik dörrar tillverkas
  • 1
  • 2
  • 3
/3
Dörrbladets kant kännetecknas av en bockad ficka som döljer plåtkanten.
Den kraftiga överfalsen gör dörrbladet tåligt, slitstarkt och vridstyvt.
Alla ståldörrar från Daloc målas med miljövänlig vattenburen färg.

Detaljerna gör helheten.

Dess unika tjocka överfals och dörrbladets dolda plåtkanter ger dörren en kraftfull och stabil känsla, men utan att göra avkall på det estetiska.

Överfalsen och de dolda plåtkanterna är två av många små men viktiga detaljer i dörrens konstruktion som säkerställer att den gör sitt jobb samtidigt som den sätter fokus på dörren som en viktig del av omgivningen.

Provad och certifierad.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering. RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i våra fabriker.

20 standardkulörer och flera miljoner NCS-kulörer.

Samtliga dörrar målas i vattenburen miljövänlig färg och för att erbjuda en bättre leveransberedskap finns ett antal NCS-kulörer som standardutförande. Andra NCS­-kulörer offereras på begäran.

Ersätter vår trotjänare.

Ståldörr Daloc S10 är en uppdaterad version av vår gamla trotjänare Daloc S60 som skyddat liv och egendom mot brand sedan första versionen introducerades på 60-talet.

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation och fakta för proffs.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Läs mer