Ståldörr Daloc S10 (Y10).

En slitstark konstruktion utvecklad för miljöer där i första hand styrka, stabilitet och tålighet prioriteras. Därför är den lämplig som inner- eller ytterdörr i industrilokaler, parkeringshus, källare och andra lokaler i tuffa miljöer.

Teknisk specifikation.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns fakta, ritningar och annan teknisk information samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Teknisk specifikation S10 (Y10)

Upp till 60 min.

C1-C3 enligt SS-EN ISO 12944-2.
Ytterdörr Daloc Y10 är CE-märkt enligt produktstandarden för ytterdörrar EN 14351-1 och EN 16034 om brandegenskaper föreligger.
Detaljbild på dörrbladets kant
Detaljbild på dörrens dörrblad
Daloc fabrik dörrar tillverkas
  • 1
  • 2
  • 3
/3
Dörrbladets kant kännetecknas av en bockad ficka som döljer plåtkanten.
Den kraftiga överfalsen gör dörrbladet tåligt, slitstarkt och vridstyvt.
Alla ståldörrar från Daloc målas med miljövänlig vattenburen färg.

Detaljerna gör helheten.

Ståldörr Daloc S10 är en uppdaterad version av vår trotjänare S60. Dess unika tjocka överfals och dörrbladets dolda plåtkanter ger dörren en kraftfull och stabil känsla, men utan att göra avkall på det estetiska.

Överfalsen och de dolda plåtkanterna är två av många små men viktiga detaljer i dörrens konstruktion som säkerställer att den gör sitt jobb samtidigt som den sätter fokus på dörren som en viktig del av omgivningen.

Provad och certifierad.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering. RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i Dalocs fabriker.

20 standardkulörer och flera miljoner NCS-kulörer.

Samtliga dörrar målas i vattenburen miljövänlig färg och för att erbjuda en bättre leveransberedskap finns ett antal NCS-kulörer som standardutförande. Andra NCS­-kulörer offereras på begäran.

Ersätter vår trotjänare.

Ståldörr Daloc S10 är en uppdaterad version av vår gamla trotjänare Daloc S60 som skyddat liv och egendom mot brand sedan första versionen introducerades på 60-talet.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Produktfakta.

Nedan hittar du teknisk specifikation för proffs. Här finns tekniska fakta, ritningar samt montageanvisningar och annan dokumentation.

Läs mer