Daloc S66 (Y66) ståldörr i varmförzinkat eller rostfritt utförande.

Ståldörr S66 eller Y66 som den heter i sitt ytterdörrsutförande, är en tuffing utvecklad för miljöer där i första hand styrka, stabilitet och tålighet prioriteras. Därför är den vanlig i t ex tunnlar, tvätthallar samt industrier och andra byggnader med aggressiv atmosfär.

Klassningar.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering. RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i Dalocs fabriker.

Teknisk specifikation Daloc S66 Teknisk specifikation Daloc Y66 Teknisk specifikation Daloc R66 Teknisk specifikation Daloc YR66 Teknisk specifikation Daloc SR66 Teknisk specifikation Daloc YSR66

60 minuter.

C1-C4 och C5-I enligt SS-EN ISO 12944-2.

Hygienklass 1 enligt ”Riktlinjer för vårdhygieniska aspekter” framtagna av Program för Teknisk Standard, PTS.

Ytterdörr Daloc Y66 är CE-märkt enligt produktstandarden för ytterdörrar EN 14351-1 och EN 16034 om brandegenskaper föreligger.

Godkänd att ingå i Svanenmärkta hus.

Varmförzinkat eller rostfritt, valet är ditt!

Ståldörr Daloc S66 och Y66 finns förutom i varmförzinkat utförande även i två rostfria utföranden. Är syftet främst den rostfria ytan kan man välja Daloc R66 och YR66 i rostfri plåtkvalitet. Men i miljöer där det ställs höga krav på korrosionsskydd, t ex tunnlar samt industrier och andra byggnader med aggressiv atmosfär rekommenderas att välja Daloc SR66 och YSR66 i rostfritt syrafast utförande.

Provad och certifierad.

Prestanda på dörrens egenskaper har provats av RISE (tidigare SP) och certifierats av RISE Certifiering. RISE utför regelbundna tillverkningskontroller i våra fabriker.

Sammansatt och färdigisolerad karm.

Våra stålkarmar framställs med stor insikt om detaljernas betydelse för funktion, livslängd och utseende. De kommer sammansatta och färdigisolerade från fabrik och monteras sedan smidigt genom karmens efterjusterbara karmhylsor.

Behöver du större dörr?

Om du behöver en dörr för en större öppning än 3x3 meter finns Daloc S67 som i brandklassat utförande kan tillverkas i storlek 4,2x4,2 meter.

Vi hjälper gärna till.

Du kan vara trygg med att vi vet allt om dörrar som är värt att veta. Vi delar med oss av det vi vet och har koll på vilken dörr som bäst gör jobbet på en given plats och vilka regler och klassningar som gäller. På så sätt slipper du onödiga kostnader och otrevliga överraskningar.

Läs mer