Dörrar med ett syfte sedan 1942.

Dörrar med ett syfte sedan 1942.

Rätt dörr öppnas och en ny karriär tar sin början. Tänk vilken betydelse dörrar har i livet. Vi tillverkade vår allra första dörr på Daloc för att stå emot brand. Det var 1942. I dag är Daloc Skandinaviens främsta tillverkare av säkra dörrar – alla med ett tydligt syfte: att skydda liv och egendom mot eldsvådor, ljud och inbrott. Att skapa en tryggare och trivsammare värld.

Vårt bästa karriärtips: Se till att du öppnar rätt dörr.

Alla som jobbar hos oss är lika viktiga. För utan våra medarbetare skulle det ju inte bli några dörrar som skyddar mot bränder och giftig rök, oljud och inbrott – dörrar som räddar liv. Kort sagt: Dörrar med ett syfte.

Så om du söker ett jobb med mening så ska du ta chansen att arbeta med våra dörrar för vi fortsätter växa och söker nu efter fler som vill vara en del av vår fortsätta satsning.

Daloc in i minsta detalj.

Det är inte så svårt att göra en dörr. Men att tillverka en dörr som står emot inbrottsförsök och över 900oC i en brand till exempel, det är komplicerat. Det är de små detaljerna som gör skillnaden. Det sitter djupt rotat i vårt företag, vi vill att det ska vara bra grejer, det är ett egenvärde i sig. 

Här kan du fördjupa dig i detaljerna som tillsammans gör en dörr som har ett syfte och inspireras av bilder på dörrar i några av alla projekt där de gör nytta. 

Alla våra dörrar.

Här hittar du alla våra dörrar och det mesta du behöver veta om dem för att skapa dig en snabb överblick. Du kan även klicka dig vidare för att hitta typgodkännanden, produktfakta, mått, ritningar mm. 

Vi hjälper gärna till.

Dörrar kan vara svårare än man tror. Det är mycket att ta hänsyn till som till exempel mått och beslag, regler och klassningar, karmar och trösklar. Men om du hör av dig till oss så blir det betydligt enklare.