Entrépartier av stål.

Entrén kan vara ett blickfång samtidigt som den gör inomhusmiljön trevligare, varmare och tystare. Dalocs entrépartier gör allt detta och tål hög belastning under lång tid, i alla typer av klimat.

Våra entrépartier av stål.

Dalocs entrépartier är tillverkade i varmförzinkat stål och är dimensionerade för höga krav. Konstruktionen bygger på en formstabil, fuktresistent, oorganisk isolerkärna med lång livslängd. Samtliga partier är CE-märkta och klassade enligt SS-EN 14351-1 och klimatprovade enligt SS-EN 1121.

Daloc YEP66 Entréparti.

Entréparti YEP66 är både stilrent och stabilt. Det är tillverkat i varmförzinkat stål, vilket ger maximal livslängd och minimalt underhållsbehov. 

Läs mer

RC2 enligt SS-EN 1627.

C3 enligt SS-EN ISO 12944-2.

Entréparti YEP66 är CE-märkt enligt EN 14351-1 och klimatprovade enligt EN 1121.

Byta entréparti i din förening.

Om du funderar på att entrépartiet i bostadsrättsföreningen kan du kontakta Secor så kan de berätta mer.

Daloc in i minsta detalj.

Det är inte så svårt att göra en dörr. Men att tillverka en dörr som står emot inbrottsförsök och över 900oC i en brand till exempel, det är komplicerat. Det är de små detaljerna som gör skillnaden. Det sitter djupt rotat i vårt företag, vi vill att det ska vara bra grejer, det är ett egenvärde i sig. 

Här kan du fördjupa dig i detaljerna som tillsammans gör en dörr som har ett syfte och inspireras av bilder på dörrar i några av alla projekt där de gör nytta. 

Karminfästningar till Daloc-dörrar

Vi hjälper gärna till.

Dörrar kan vara svårare än man tror. Det är mått och regler och klassningar att ta hänsyn till. Men om du pratar med oss så blir det betydligt enklare.